Arınç: Gözyaşımla alay etmeye ne hakkınız var

Arınç: Gözyaşımla alay etmeye ne hakkınız var

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç: "Benim gözyaşımla alay etmeye ne hakkınız var?"

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, muhalefet milletvekillerine, ''İftiraların altında kalacaksınız, ilahi adalet sizi mahcup edecek. Benim gözyaşımla alay etmeye ne hakkınız var? Benim sözlerimin başını, sonunu kırparak, kendinize malzeme yapmaya ne hakkınız var?'' diye seslendi.

Arınç, MHP'nin, ''terör ve bölücü terör örgütüyle ilgili yaptığı açıklamalarla terörle mücadele eden güvenlik güçlerinin moral ve azmini zayıflattığı'' iddiasıyla hakkında verdiği gensoru önergesi üzerinde konuştu.

"YENİÇERİ BİZİ RAHATLATIYOR"

Arınç, MHP'li Oğan hakkında bir kanaatinin olmadığını, sadece bir kaç gün önce kavgada fotoğraflarını gördüğünü, MHP'li Yeniçeri ile ilgili ise kanaatinin bulunduğunu anlattı. Yeniçeri'yi, basın toplantıları, televizyon kanallarında dinlediğini dile getiren Arınç, arkadaşlarına,''Yeniçeri hocamız hakkında ne düşünüyorsunuz?'' diye sorduğunu, ''Ne söylediğini çok fazla anlamıyoruz ama bizi rahatlatıyor'' karşılığını aldığını kaydetti. Arınç, şu ifadeleri kullandı:

 

''Size teşekkür ediyorum, rahatlatmaya devam edin. Çünkü ben de izlediğimde bir kin, nefret duymuyorum, ne kadar güzel daldan dala atlıyorsunuz, ama insan rahatlıyor.

"GÖZYAŞIMLA ALAY ETMEYE NE HAKKINIZ VAR"

İftiraların altında kalacaksınız ümit ediyorum, ilahi adalet sizi mahcup edecek; buna da inanıyorum. Benim gözyaşımla alay etmeye ne hakkınız var. Benim sözlerimin başını, sonunu kırparak, kendinize malzeme yapmaya ne hakkınız var. Bir insan için ahlak, haysiyet, ne konuşulduysa ondan anladığınız manayı bütünüyle ifade etmek değil mi? Biz çoluk çocuk muyuz, siyasi hayatımız ortada?" 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.