Arınç'tan cemaate şok sandık tepkisi!

Arınç'tan cemaate şok sandık tepkisi!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, cemaatin sokak sokak oy topladığını söyledi, tepki gösterdi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, cemaatin CHP ve MHP'ye sokak sokak dolaşarak oy topladığını söyledi. Arınç, 30 Mart sonrası tüm gerçeğin ortaya çıkacağını söyleyerek şöyle konuştu:

"BİR PARTİYE OY TOPLAMAK ÇOK YANLIŞ"

"MHP, bu Fethullah Gülen hocaefendi için, bu cemaat için bugüne kadar ne demiştir, alt alta getirebilirim. Ağız dolusu ne kadar hakaret etmişlerdir, alt alta toplayabilirim. Kılıçdaroğlu ve ekibinde ne kadar insan varsa 'Fetoş' demekten başlayarak ne kadar hakaretler yapmışsa, kitaplar yazabilirim. Sen böyle bir partiye oy topluyorsun şimdi öyle mi? Bu çok yanlış.

"30 MART'TAN SONRA NE OLDUKLARINI GÖRECEĞİZ"

30 Mart'tan sonra ne olduklarını göreceğiz ama şu yürek burkan çalışmaları beni fevkalade üzüyor. Yani köylere, kasabalara giderek, bizim tavassutumuzla en iyi noktalara gelmiş insanlar, 'Bu hükümeti bitireceğiz' diyerek başka partilere oy topluyorlar. 'Yeter ki AK Parti kazanmasın, işte şu kazansın, bu kazansın.' Burada bir tercihleri de yok.

"SEN SİYASİ BİR ORGANİZASYONSUN"

Varlık sebebin olan bir partiyi bırakıp, başka bir partinin heybesine oy toplayamazsın. Bunu yaparsan benim gözümde, milletin gözünde, yurt içinde, dışında artık sen siyasi bir organizasyonsun. Ondan sonra fakir milletin de zenginlerin de kesesinden, kasasından elini çekersin. Başka yapacağın bir şey yok.

Sen siyasi bir organizasyon olacaksan, biz sana bundan sonra rakibimiz olarak bakarız. Artık sen de bir parti kurarsın, hazır milletvekilleri de var parlamentoda 3-5 tane, bundan sonra karşımıza, MHP'nin de CHP'nin de karşısına bütün partilerle birlikte siyasi bir yarışa girersin ama ondan sonra 'hizmet' diye bir şey kalmaz, onu da bilesin."

Kaynak: AA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.