Başbakan Yıldırım'dan iş kadınlarına yatırım çağrısı

Başbakan Yıldırım'dan iş kadınlarına yatırım çağrısı

Başbakan Yıldırım, iş kadınlarına hitaben yaptığı konuşmada "Yatırım sizden, güvenlik bizden" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, Çırağan Sarayı'nda TİKAD Olağan Genel Kurulu'na katıldı.Burada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başbakan, iş kadınlarına yatırım çağrısı yaptı.

Başbakan Yıldırım'dan iş kadınlarına yatırım çağrısı

Başbakan Yıldırım'dan iş kadınlarına yatırım çağrısı VİDEO

NENE HATUN'UN TORUNLARI...

Cazibe Merkezleri Programları için 23 ilde 100 milyarlık teklifin geldiğini söyleyen Başbakan, iş kadınlarının da bölgeye yatırım yapması gerektiğini belirterek "Nene Hatun'un torunlarını Doğu'ya yatırıma davet ediyorum, yatırım sizden, güvenlik bizden." şeklinde konuştu.

23 İLDE 100 MİLYAR

Başbakan Binali Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları;

Bölgede terör örgütünün baskısı kalkmıştır, ne şehirde ne kırsalda.. Nevruz'da bile kimseyi toplayamamıştır. Terör örgütünün büyük bir sorun olduğu gerçeği ortak bir kanaat olarak anlaşılmıştır. Cazibe Merkezleri Programlarıyla 23 ilde 100 milyar yatırım teklifi geldi. Vatanseverelik Türkiye'nin her köşesinde iş yapmaktır. Yatırım sizden, her türlü desteğiniz bizden. Nene Hatun'un torunlarını Doğu'ya yatırıma davet ediyorum. Siz kadınlar olmazsanız biz perişanız.

CAZİBE MERKEZLERİ PROGRAMI HANGİ İLLERİ KAPSIYOR?

Program, 5 ayrı merkezde 23 ili kapsıyor: Elazığ merkezinde Elazığ, Malatya, Adıyaman, Tunceli ve Bingöl. Erzu

um merkezinde Erzurum, Erzincan, Gümüşhane ve Bayburt. Van merkezinde Van, Hakkari, Muş ve Bitlis. Kars merkezinde Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır. Diyarbakır merkezinde Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt, Şırnak.

TÜRKİYE'Yİ BÖLDÜRTMEYİZ

Bir Türkiye'yi üç Türkiye yaptık. Türkiye'nin doğusunu, batısını, güneyini, kuzeyini birbirine yakın ettik, yolları böldük, hayatları kurtardık, yolları böldük milleti birleştirdik. Yolları böldük gönülleri birleştirdik ama yolları böleriz, Türkiye'yi böldürtmeyiz.

16 NİSAN ÖNEMLİ BİR TARİH

16 Nisan önemli bir tarih. 16 Nisan'da ne olacak? Sandığa gideceğiz, memleketin geleceğine karar vereceğiz. Biz bir değişiklik getirdik. Bu değişiklik bizim ihdas ettiğimiz bir şey değil, bu değişiklik Cumhuriyetin kuruluşundan beri yönetim sisteminde var olan birtakım anlaşmazlıkların son bulmasını amaçlayan bir değişikliktir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.