Başbakan Yıldırım'dan Osmangazi hesaplaması

Başbakan Yıldırım'dan Osmangazi hesaplaması

Başbakan Binali Yıldırım, köprüden geçerken saat tuttuğunu, 60 kilometre hızla 4 dakikada geçtiklerini söyledi.

Başbakan Binali Yıldırım, 30 Haziran'da açılışı yapılan Osmangazi Köprüsü üzerinde gazetecilere açıklama yaptı.

"OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ DEMEK.."

Yıldırım, köprüyle ilgili şunlar söyledi; "Osmangazi Köprüsü demek; az vakit, az yakıt, az nakit demek. Köprü olmasa, özellikle de hafta sonlarında ve bayramlarda buralarda 2 saat 3 saat kuyrukta beklemek zorunda kalıyor vatandaşlarımız.

Başbakan Yıldırım'dan Osmangazi hesaplaması VİDEO 

"GELİRKEN SAAT TUTTUM"

Şimdi gelirken saat tuttum, 60 kilometre hızla 4 dakikada geçtik. 80'e çıksak 3 dakikadan az bir sürede koca körfezi geçmiş oluyoruz. İzmit'ten, Gölcük'te dolanmaya kalksanız, 2 saatiniz gider. Dolayısıyla güzel bir hizmet."

Başbakan Yıldırım'dan Osmangazi hesaplaması

Başbakan Binali Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları;

"Atatürk Havalimanı saldırısını yapanlar, onlara aracılık edenler, azmettirenler belirlenmiş durumda. 29 zanlı gözaltında bulunuyor. Zaman ilerledikçe detaylar ortaya çıkacak. Doğru, farklı ülke vatandaşı olanlar var. Bütün ihtimaller değerlendiriliyor.

Başbakan Yıldırım'dan Osmangazi hesaplaması

ÇANAKKALE 1915 KÖPRÜSÜ

Çanakkale'ye de inşallah Çanakkale 1915 Köprüsü'nü yapacağız. Önümüzdeki yıl 18 Mart Çanakkale şehitlerini anma yıl dönümünde, inşallah ilk kazmayı vurmayı hedefliyoruz.

Başbakan Yıldırım'dan Osmangazi hesaplaması

GAZZE'YE GİDEN LADY LEYLA

Gazze gemisi limana ulaştı. Dün Mersin'den hareket etti. İsrail'le varılan mutabakat çerçevesinde bir normalleşme süreci başlamış oldu. Bu çerçevede Gazze'de yaşayan 1,5 milyondan fazla Filistinli kardeşimizin temel ihtiyaçlarını görmek, onların bayram sevincine ortak olmak, acılarını paylaşmak için ülkemizden çeşitli hayır sahipleri, devletimiz, AFAD ve Kızılay organizasyonunda 10 bin tonu aşkın bir insani yardımla bir gemi gönderdi ve şimdi gemi yanaştı, oradan da dağıtımı yapılacak. Kardeşlerimizin bayrama, çocukların özellikle bayrama biraz üzüntülerini, hüzünlerini azaltarak girmelerini sağlamak bizim en büyük sevincimiz olacak millet olarak."

Başbakan Yıldırım'dan Osmangazi hesaplaması

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.