Başbakan'a gözdağı mı yoksa kaza mı?

Başbakan'a gözdağı mı yoksa kaza mı?

Başbakan Erdoğan'ın evine en yakın cami olan Aksa'ya çarpan Fantom'un şok görüntüleri ortaya çıktı. İşte Erdoğan'ın evinin üstünde yapılan alçak uçuşların orijinal görüntüleri...

Vakit'te bugün çok önemli bir haber yer aldı. Başbakan Erdoğan'ın evinin üstünde Fantom'ların yaptıkları alçak uçuşlar sırasında Aksa Camii'nin minaresine çarpmalarıyla ilgili bir haber.


Vakit, bu görüntüleri “Uçakların alçak uçuşu ‘Oraj' harekatının bir parçası mıydı?” başlıklı haberinde yayınladı.


Vakit haberinde “Başbakan Erdoğan'ın evinin üstünden alçak uçuş yaparak evin 200 metre uzağındaki Aksa Camii'nin minaresinin alemini düşüren F-4'lerin harekatı, Balyoz Darbe Planı'ndaki Oraj Planı'nın bir parçası mıydı?” diye sordu. 
 
İşte Fantom'un, Başbakan Erdoğan'ın evinin üstünde yaptığı alçak uçuşların orijinal görüntüleri ve pilotların kendi aralarında geçen ses kayıtları…

Kaza mı, kasıt mı kararı siz vereceksiniz.

Bu görüntüler Başbakan Erdoğan'ın evine 200 metre uzaklıktaki Aksa Camii Minaresi'ne çarpan Fantom uçağının kokpitinden yapılan orijinal kayıtları içeriyor.

Uçuş rotalarının görüntülenebilmesi için yapılan kayıtta minareye nasıl çarpıldığı açıkça görülüyor.

BAŞBAKAN'IN EVİ VE AKSA CAMİİ
Başbakan Erdoğan'ın Ankara Subayevleri'ndeki evi Kuşadası Sokak'ta bulunuyor. Aksa Camii ise Kuşadası Sokak'ın hemen arkasında, Başbakan Erdoğan'ın evine en yakın cami. Başbakan Erdoğan zaman zaman Cuma namazlarını Aksa Camii'nde kılıyor.


 

 

 

 

 


 

Etiketler :