Başhekim Berilgen son yolculuğuna uğurlandı

Başhekim Berilgen son yolculuğuna uğurlandı

Elazığ'da uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Muhammed Said Berilgen'in cenazesi toprağa verildi

ELAZIĞ (AA) - Uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Muhammed Said Berilgen'in cenazesi Elazığ'da defnedildi.

Hastanedeki makam odasına görüşme bahanesiyle giren bir firmanın sahibi S.G'nin dün silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanan ve aynı hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayan Berilgen'in Türk bayrağına sarılı naaşı, Fırat Üniversitesi Hastanesi morgunda düzenlenen törenin ardından kortej eşliğinde Fırat Üniversitesi Camisi'ne getirildi. Bu sırada Berilgen'in meslektaşları ve öğrencileri gözyaşlarına hakim olamadı.

Elazığ Müftüsü Peyami Güngör'ün kıldırdığı cenaze namazının ardından Berilgen'in cenazesi tarihi Harput Mahallesi'nde bulunan aile mezarlığında toprağa verildi.

Törene, Berilgen'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, AK Parti Elazığ milletvekilleri Tahir Öztürk ve Metin Bulut, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, askeri ve mülki erkan ile meslektaşları, öğrencileri, hastane personeli ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.