Başkan Erdoğan'ın Şehitler Köprüsü'ndeki konuşması

Başkan Erdoğan'ın Şehitler Köprüsü'ndeki konuşması

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki konuşmasında "idam" sloganlarına karşılık "Bunların hepsi müzakere masasında" dedi.

Hain darbe girişiminin önemli mekanlarından olan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde düzenlenen programda Başkan Recep Tayyip Erdoğan'da katıldı.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan kısımlar şunlar:

"HİÇBİR ZAFER ALTIN TEPSİDE SUNULMAZ"

"15 Temmuz gecesi FETÖ'cü alçaklar karşısında kanlarıyla destan yazan, ezanımıza, bayrağımıza, bağımsızlığımıza sahip çıkan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Şüphesiz hiçbir zafer altın tepside sunulmaz.

Bugün hem derin bir kederi hem de büyük bir gururu aynı anda yüreğimizde hissediyoruz. Bu zafer, milletimizin direnişi yanında o gece tanklara, uçaklara meydan okuyan şehit ve gazilerimizin cesaretinin sonucudur.

"BU MİLLETİN FERDİ OLMAKLA İFTİHAR EDİYORUM"

Bu millet, FETÖ eliyle Türkiye'nin hizaya sokulmasına, terbiye edilmesine, müstemlekecilerin uydusu haline getirilmesine izin vermemiştir. Ben bu milletin bir ferdi olmakla iftihar ediyorum.


"BU MİLLETİN HUZURUNU KAÇIRMAK İSTEYENLAR KARŞILARINDA BİZLERİ BULACAK"Silah ve bomba seslerinin gecenin karanlığını deldiği o gece Türk milleti cesareti, dirayeti ve mücadelesiyle bu topraklarda Çanakkale ruhunun, Kuvayı Milliye şuurunun halen diri olduğunu göstermiştir.

15 Temmuz, Türk milletinin yeniden dirilişinin, şahlanışının, iradesine yönelik saldırılar karşısında tekrar kıyama kalkmasının adıdır. Bu milletin huzurunu kaçıranlar karşılarında bizleri bulacak, ordumuzu bulacak, polisimizi bulacak, güvenlik korucularımızı bulacak.

"İDAM MÜZAKERE MASASINDA"

Öte yandan Erdoğan, konuşmasının sonlarına doğru "idam" sloganlarına karşılık "Müzakere masasında, şehitlerimizin kanını asla yerde bırakmayacağız." dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.