Başkan Şener İddialı Konuştu

Başkan Şener İddialı Konuştu

Trabzospor Kulübü Başkanı Şener 'Sivasspor'dan rövanşı aldık, inşaallah böyle devam ederiz' dedi.

Trabzospor Kulübü Başkanı Sadri Şener, bu sezon ligde zirve yarışının 6-7 takım arasında geçmesinin iyi olacağını dile getirdi. Şener, yaptığı açıklamada, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti.

Sivasspor karşısında alınan galibiyetin önemli olduğunu kaydeden Şener, ''Geçen yıl mağlup olmuştuk. Hem rövanşı aldık hem de lige iyi bir başlangıç yaptık. İnşallah böyle devam ederiz. Ama ben Avrupa Ligi'ni çok önemsiyorum. Geçenlerde katıldığım bir programda bana şampiyonluktan çok Avrupa Kupası'nı önemsediğimi söylediler. Açıklamam şöyle oldu: Avrupa Ligi 20 - 27 Ağustos'ta oynanacak. Şampiyonluk ise önümüzdeki sene belli olacak. İnşallah şampiyon oluruz. Kadromuz çok iyi. Milli takımlarda oyuncularımız var.'' dedi.

UEFA Kupası'ndaki rakipleri Toulouse'un ne süper ne de kötü bir takım olduğunu vurgulayan Başkan Şener, ''Futbolda neyin ne olacağı belli olmuyor. İyi bir takımımız var. Avrupa Ligi'nde gruplara katılmayı hedefliyoruz.'' diye konuştu.

Ligde zirve yarışının 6-7 takım arasında geçmesinin iyi olacağını dile getiren Şener, ''Kulübümüz adına transfer bitti diyemeyiz. Hocamızın talebi olursa biz de durumumuza göre hareket ederiz.'' açıklamasında bulundu.

Şener, stadyum konusuyla ilgili olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la görüşeceğini dile getirdi.

Etiketler :