Başörtülü aday medyayı topa tuttu

Başörtülü aday medyayı topa tuttu

Başörtülü aday Aynur Bayram muhafazakar medyayı topa tuttu...

Başörtülü milletvekili adayı Aynur Bayram CNN Türk ekranlarında medyayı eleştirirken özellikle muhafazakar yayın organlarını topa tuttu.
 
Ankara 2. Bölge Bağımsız Milletvekili adayı olan başörtülü Aynur Bayram CNN Türk ekranlarında medyayı eleştirirken özellikle muhafazakar yayın organlarını topa tuttu.
 
5N 1K'da Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtlayan başörtülü vekil adayı 'Sesimi duyurmak için elimden geleni yaptım ancak medyadan hiç bir destek gelmedi' dedi. Aynur Bayram, bazı tv kanallarının programlarına çıkması karşılığında kendisinden para istediklerini iddia etti. Kendisinin de sarı basın kartlı bir gazeteci olduğunu vurgulayan Bayram, 'bir çok genel yayın yönetmeni meslektaşıma ulaşmak için çok uğraştım. Hatta çalışmalarımın haberlerini bizzat kendim yazarak gönderdim ama yayınlanmadı.' dedi. Muhafazakar medya kurumlarına da başvurduğunu söyleyen Bayram büyük hayal kırıklığı yaşadığını söyledi. Aynur Bayram 'Gönderdiğim haberlerin hiç birini yayınlamadılar, medya bana ve başörtüsüne Fransız kaldı' dedi. Bayram, eğer seçilirse mecliste asla başını açmayacağını vurguladı. 'Biz bu ülkenin zencileri değiliz. Bizi önce başı açık kapalı diye ayırdılar. Daha sonra başörtülü türbanlı diye ayırdılar ve biz kadınların üzerinden yıllarca siyaset yaptılar. Artık yeter. Başörtülü kadınlar eğitim ve iş hayatında sürekli engellemelerle karşılaşıyor.Bunun artık son bulması gerek" diye konuştu. Bayram ayrıca mecliste sadece başörtülüler adına değil kadınlar, çocuklar, engelliler ve öğrenciler adına çalışmalar yapacağını, mecliste temsil yetersizliği olan herkesi temsil edeceğini ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.