BAYBURT GENÇ GİRİŞİMCİLER KULÜBÜ, 5 BİN KİTAP DAĞITACAK…

BAYBURT GENÇ GİRİŞİMCİLER KULÜBÜ, 5 BİN KİTAP DAĞITACAK…

BAYBURT GENÇ GİRİŞİMCİLER KULÜBÜ’NDEN KÖY ÖĞRENCİLERİNE KİTAP YARDIMI

Bayburt Üniversitesi Genç Gişimciler Kulübü, Bayburt il merkezine bağlı ilçe ve köylerinde eğitim veren ilköğretim okullarına kitap yardımı yapacak. Kulüp, 21-22 Mayıs 2012 tarihleri arasında Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi İyilik Şampiyonası ekibiyle birlikte ilçe ve köy okullarına 5 bin adet kitap dağıtımı yaparak okul kütüphanelerini zenginleştirmeyi amaçlıyor.

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi’nin desteğiyle İyilik Şampiyonası’nın “Biz Yarışacağız, İnsanlık Kazanacak” sloganıyla harekete geçen geleceğin öğretmenleri üniversiteliler, bu yolla minik öğrencilere eğitim desteği verecek.

Kulüp Başkanı Mustafa Kemal Kukul, çeşitli toplum kuruluşlarıyla ortaklaşa etkinlikler düzenlediklerini, sosyal sorumluluk bilinci yüksek bir neslin yetişmesine katkıda bulunmayı amaçladıklarını ifade ederek, “Bukapsamda Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi’nin İyilik Şampiyonası ekibiyle 2 gün sürecek olan bir etkinlik planlamaktayız ve bu etkinliğimizi geleneksel hale getirmeyi hedeflemekteyiz. Bu etkinliğimiz doğrultusunda Bayburt ilinde 5 bin kitap dağıtacağız. Aynı zamanda okullarda çeşitli eğlence programları düzenleyeceğiz.Bizden desteklerini ve katkılarını eksik etmeyen Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu’na çok teşekkür ederiz” dedi.

Bayburt Genç Gişimciler Kulübü öğrencileri, akademik danışmanları eşliğinde gerçekleştirecekleri kitap dağıtım etkinliğine herkesi davet ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.