BAYBURT ÜNİVERSİTESİ’NDEN DEPREMZEDELERE YARDIM ELİ

BAYBURT ÜNİVERSİTESİ’NDEN DEPREMZEDELERE YARDIM ELİ

Pazar günü Van’da meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremde zarar görenlere bir yardım da Bayburt Üniversitesi’nden geldi.

Pazar günü Van’da meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremde zarar görenlere bir yardım da Bayburt Üniversitesi’nden geldi. Bayburt Üniversitesi öğrencilerinin depremzedeler için topladığı ihtiyaç malzemeleri ile nakdi yardım, oluşturulan yardım ekibi tarafından Van’a ulaştırılacak.

Rektör Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu’nun da içerisinde bulunduğu akademisyenler ve öğrencilerden oluşan kafile bu akşam yola çıkacak. Bayburt Üniversitesi Rektörlüğü’nün katkıları ile Bayburt Üniversitesi Öğrenci Konseyi tarafından vatandaşlar, esnaflar ve öğrencilerden temin edilen battaniye, çadır, kıyafet, gıda maddeleri ile ilaç ve nakdi yardım, Başbakanlığın Van’da oluşturduğu koordinasyon yetkililerine teslim edilecek.

Öte yandan, ekipte yer alan Bayburt Üniversitesi’nin inşaat mühendisi adayı öğrencileri de, Rektör Mollamahmutoğlu ve akademisyenler eşliğinde, depremde zarar gören binalarda incelemelerde bulunacak.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.