B. Ü. REKTÖRÜ, KADINLARIN GÜNÜNÜ KUTLADI…

B. Ü. REKTÖRÜ, KADINLARIN GÜNÜNÜ KUTLADI…

BAYBURT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. MURAT MOLLAMAHMUTOĞLU,8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Rektör Mollamahmutoğlu; kadınların, zorluklara karşı olan dirençleriyle dünyanın yeniden şekillenmesinde en büyük paya sahip olduğunu ifade ederek, Kadınlar Günü’nün tüm dünyada eşitlik ve kalkınmanın olduğu daha huzurlu bir yaşama vesile olmasını temenni ettiği mesajında şunları kaydetti:

“Tarihin her devrinde çile ile özdeşleşmiş, zorluklara karşı gösterdiği direnç ve azimle; savaşların, afetlerin, yıkımların ve yoklukların ardından dünyanın yeniden şekillenmesinde en büyük pay sahibi olan kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Yüce dinimiz ile binlerce yıllık tarihten ve onlarca medeniyetten damıtılmış kültürümüzün en değerli varlığı olan kadınların sadece ülkemizde değil, tüm dünyada eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlem ve isteklerini dile getirdikleri Dünya Kadınlar Günü’nün, bu isteklerinin gerçekleşmesi için yeni başlangıçlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.