Vali İpek'ten Bayburt Üniversitesine Ziyaret

Vali İpek'ten Bayburt Üniversitesine Ziyaret

Bayburt Valisi Hasan İpek, Bayburt Üniversitesini ziyaret ederek Rektör Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu’ndan bilgi aldı.

Bayburt Valisi Hasan İpek, Bayburt Üniversitesini ziyaret ederek Rektör Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu’ndan bilgi aldı.

Başbakanlık Müşaviri iken Ağustos ayında Bayburt Valisi olarak atanan Vali İpek, Bayburt Üniversitesini ziyaret ederek Rektör Mollmahmutoğlundan üniversite hakkında bilgi aldı. Davetli olarak gittiği ABD ziyaretinden geçen hafta dönen Rektör Mollamahmutoğlu, üniversiteyi ilk kez ziyaret eden Vali İpek’i kapıda karşıladı. Bir süre Rektörlük makamında sohbet eden Vali İpek ve Rektör Mollamahmutoğlu daha sonra Senato Odasına geçti. Burada üniversite akademik yöneticileri ile tanışan Vali İpek’e Rektör Mollmahmutoğlu tarafından üniversitenin çalışmaları hakkında vide-sunu eşliğinde brifing verildi.

Rektör Mollamahmutoğlu brifing sonrasında Vali İpek’e üniversitenin taleplerini içeren bir dosya sunarak, Bayburt Meslek Yüksekokulu’nun bina problemi ve yeni kampüs projesi ile ilgili destek istedi.

Bayburt Üniversitesinin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve takdir ettiğini ifade eden Vali İpek, kendisine iletilen konularla yakından ilgileneceğini belirterek, “Bizleri bir araya getiren Bayburt’a hizmet aşkıdır. Bunun haricinde bizi karşı karşıya getirecek bir durum söz konusu olamaz. Görüyorum ki üniversitemiz çok önemli ve başarılı işlere imza atıyor. Bize düşen de tüm bu çalışmaların daha verimli olabilmesi için gerekli organizasyonu sağlamak. Gösterilen ilgi ve nezaket için Sayın Hocam’a çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra çok daha sık görüşeceğiz. Hatta öyle zannediyorum ki sene sonunda bana da diploma vermek isteyeceksiniz” dedi.

Rektör Mollamahmutoğlu brifing sonrasında Vali İpek’e, üniversiteyi ziyareti dolayısıyla Bayburt Üniversitesi logolu çeşitli hediyeler verdi.

Bayburt Üniversitesinde yaklaşık 45 dakika kalan Vali İpek’in ziyaretinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Burhanettin Altan, Genel Sekreter Celal Akıl, Genel Sekreter Yardımcısı Aras Ünsal ile fakülte yöneticileri ve meslek yüksekokulu müdürleri hazır bulundu. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.