Baykal Göz Altınamı alınacak?

Baykal Göz Altınamı alınacak?

Yerel seçimler yakalşırken bel altı vurmalar da arttı. Bu sabah mail kutularına düşen bir mail herkesi şaşırttı. Hem de mail Habertürk imzasıyla yollanmıştı...

Bu sabah maillerini açanlar ilginç bir maille karşılaştı. Hem de Habertürk.com imzasıyla gönderilmişti mail... Mailde, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın gözaltına alınacağı ifade edildi.

Mailde sadece bu "iddia" yazmakla kalmıyor, devamında ise, Baykal'ın Abdullah Çatlı'yla görüntülerinin olduğu iddia ediliyordu.

"Yayın yasağı olduğu için yayımlayamıyoruz" denilen mailin, ''korsanlar" tarafından "Habertürk.com" imzasıyla binlerce insana yollandığı tespit edildi. Habertürk'ün ismini kullanan ''korsanlar''ın kim olduğu ise anlaşılamadı.

CHP'LİLERDEN TEPKİ

Bu arada, maili okuyan CHP'liler ise tepki gösterdi. CHP İstanbul eski İl Başkanı Gürsel Tekin yaptığı açıklamada "Bu mailin korsanlar tarafından gönderildiği çok açık. Habertük'ün imzasını ise (inandırıcı) olması için atıyorlar" dedi.

CHP'nin yükselişinin önüne geçmek için "alçakça" yöntemler bulunduğuna dikkat çeken Tekin, "Son umutları bu tür yalan dolan faaliyetleri. Belli ki büyük bir panik yaşıyorlar. Bu yüzden de sahte imzalı maillerden medet umuyorlar" ifadesini kullandı.

CHP'nin pazar günü İstanbul'da büyük bir miting yapacağına da dikkat çeken Tekin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sayın Genel Başkanımız Deniz Baykal, pazar günü İstanbul halkıyla kucaklaşacak, özlem giderecek. İstanbul'un Baykal'ı bağrına basacağını bilenler, bu buluşmayı nasıl engleleriz diye düşünüyor. Acaba bir panik havası olur mu diye bundan medet umuyorlar. Yarın bu tür alçaklıkları yapanlara Çağlayan Meydanı'nda güzel bir ders vereceğiz."


Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :