Baykam, Elönü ve Akyüz ile kapıştı

Baykam, Elönü ve Akyüz ile kapıştı

İçkili mekanlara getirilen sınırlamalar yeni bir tartışmayı alevlendirdi. Bedri Baykam, Habertürk ekranlarında Esra Elönü ve Fikri Akyüz'le kapıştı...

Alkollü içkilerin mekanlarda tüketilmesine çeşitli sınırlamalar getiren yasal düzenleme ekranda da ateşli tartışmalara konu oluyor. Star yazarı Esra Elönü ile Cumhuriyet yazarı Bedri Baykam, Habertürk ekranlarında konuyu tartıştı, karşılıklı atışmalar tansiyonu yükseltti.

Esra Elönü'nün Avrupa'daki alkolizmle mücadele yönündeki yasal düzenlemeleri hatırlatmasıyla başlayan tartışma Bedri Baykam'ın müdahalesiyle sertleşti. Baykam, Elönü'ye 'yalan söylüyorsunuz, iftira atıyorsunuz, provake ediyorsunuz' derken Avrupa'da yasaların yasakçı bir zihniyetle yapılmadığını söyledi. Elönü'den gelen sert cevapla stüdyodaki tansiyon iyice yükselirken tartışma Moderatör Ece Üner'in araya girmesiyle dindi.

Düzenlemeleri yaşam tarzına müdahale olarak değerlendiren Baykam, Fikri Akyüz'le de tartışmaya girdi. Hükümetin yasakçı bir zihniyete sahip olduğunu söyleyen Cumhuriyet yazarı, Akyüz'ün hükümeti destekleyen sözlerine sert tepki gösterdi.

İşte o anlar:



 

 
 

Etiketler :