Maçın ardından Bayram Bektaş ne dedi?

Maçın ardından Bayram Bektaş ne dedi?

Göztepe Teknik Direktörü Bayram Bektaş:"Bizim takımın maçın başından sonuna kadar o konsantrasyonu, o motivasyonu kaybetmediği sürece yenemeyeceğimiz takım yok"

 

İZMİR (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ı 2-0 mağlup eden Göztepe'nin teknik direktörü Bayram Bektaş, "Bizim takımın maçın başından sonuna kadar o konsantrasyonu, o motivasyonu kaybetmediği sürece yenemeyeceğimiz takım yok." dedi.

Bektaş, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, müsabakaya istedikleri gibi başlayamadıklarını ve ilk 20 dakika orta sahada pozisyon alamadıklarını söyledi.

Beto'nun kurtardığı penaltının çok önemli olduğunu kaydeden Bektaş, "Beto'yu tebrik ediyorum. Takımı ayakta tuttu." diye konuştu.

Bayram Bektaş, rakibi hataya zorlayarak gol attıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Bizim takımın maçın başından sonuna kadar o konsantrasyonu, o motivasyonu kaybetmediği sürece yenemeyeceğimiz takım yok. Çünkü o zaman kendi futbolumuzu sergiliyoruz. Çok geniş, kopukluk olduğu zaman bizim oyunumuz değil, biz geçişlerle bir sistem oturtmaya çalışıyoruz. Zaten bunu yaptığımız zaman bizi başarıya götürüyor. Daha sonra Berkan'ın iyi bir ortasıyla, çok iyi ikinci bir gol attık, daha fazlasını da atabilirdik, direkten dönen topumuz var. Sonuçta Beşiktaş'a karşı oynuyorsunuz."

Oyuncularını kutlayan Bektaş, galibiyeti sakatlığı nedeniyle takımdan uzak kalan Adama Traore'ye, camiaya ve kendilerini desteklemeye gelen taraftarlara armağan etti.

Bektaş, müsabakaya devam edemeyen Wallace Reis ve Beto'nun sakatlıklarının çok önemli olmadığını düşündüğünü sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.