Bayram öncesi ilk kaza haberi geldi

Bayram öncesi ilk kaza haberi geldi

Bayram tatili nedeniyle kazalar karşı üst üste uyarılar yapılırken acı bir haber geldi. Isparta-Konya karayolunda panelvan tipi araç ile kamyonetin çarpışması sonucu 6 kişi öldü.

Isparta-Konya Karayolundaki kaza, gece yarısı meydana geldi. Isparta'dan Konya yönüne giden Mevlüt Taştekin yönetimindeki 42 VA 696 plakalı panelvan tipi araç, şerit ihlali yapınca, karşı yönden gelen 54 yaşındaki Celal Demirtaş yönetimindeki vişne yüklü 32 EL 172 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kazada, panelvan sürücü Mevlüt Taştekin ile yanındaki Ethem Ali Kuzucuk, 43 yaşındaki Fadime Demiralay, 15 yaşındaki Tolga Demiralay ve 11 yaşındaki Betül Demiralay yola savrularak yaşamını yitirdi.

Sürücü kamyonette sıkıştı

Kamyonette sıkışan sürücü Celal Demirtaş'ı kurtarmak için ise olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Şarkikaraağaç ve Yalvaç belediyelerine bağlı itfaiye ekipleri yaklaşık 2 saat sürücüyü çıkarmak için çaba harcadı.

AFAD ekipleri müdahale etti

Çalışmaların sonuç vermemesi üzerine Isparta Valiliği Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden yardım istenildi. Bu sırada bazı vatandaşlar sürücüyü çıkarmak için kepçeyle araca müdahale etmek istedi. İtfaiye ekipleri buna izin vermedi. Demirtaş, olay yerine gelen AFAD ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkardı. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Demirtaş da kurtarılamadı.

Kazadan sonra emniyet ekipleri gerekli önlemleri alarak yolu trafiğe kapattı. Isparta-Konya karayolu kaza nedeniyle uzun süre trafiğe kapalı kaldı. İnceleme ardından cesetler morga gönderildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.