Bayrampaşa'da yangın

Bayrampaşa'da yangın

Bayrampaşa'da kimyasal maddelerin bulunduğu atölyedeki yangın itfaiyenin müdahalesine rağmen çevreye sıçrayarak büyüyor.

İstanbul Bayrampaşa'daki Baltaş Kilimciler Sanayi Sitesi'nde yer alan bir atölyede henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

İş yerinde çalışanlar itfaiyeye haber verirken, kısa sürede büyüyen alevler 3 katlı binayı sardı.

Bayrampaşa'da yangın

İTFAİYE YETERSİZ KALDI

Olay yerine gelen Eyüp itfaiyesi müdahalede yetersiz kalınca olay yerine Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa, Fatih, Bakırköy, Şişli ve Bağcılar itfaiye ekipleri ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

Bayrampaşa'da yangın

İtfaiye görevlileri bu sırada kauçuk ve plastik ham maddesi bulunan imalathanedeki yangını söndürmek için su ile müdahalede bulundu. Fakat yangın daha da büyüdü.

Bayrampaşa'da yangın

30 ARAÇLIK OTOPARKA DA SIÇRADI

Yangın, iş merkezinin en üst katında otopark olarak kullanılan kısma sıçradı. Yaklaşık 30 aracın bulunduğu alandaki otomobiller birer birer yanmaya başladı. Araçlarda zaman zaman patlamaların yaşandığı görüldü.

OKULLAR TATİL EDİLDİ

Yangın yayılmaya devam edince ve sık sık patlamalar yaşanınca bölgedeki bazı okullar bugün tatil edildi.

10 İŞÇİ KURTARILDI

Bu arada Yangın nedeniyle üst katlarda mahsur kalanlar zor anlar yaşadı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri merdiven yardımıyla mahsur kalan 10 işçiyi kurtardı.

Bayrampaşa'da yangın

OTOPARKA SIÇRADI

Bayrampaşa'da Baltaş Kilimciler Sanayi Sitesi'nde plastik fabrikasında çıkan yangın, iş merkezinin en üst katında otopark olarak kullanılan kısma sıçradı. Yaklaşık 30 aracın bulunduğu alandaki otomobiller birer birer yanmaya başladı. 

HAM MADDELER ALEV ALDI

İlk belirlemelere göre, yangının imalathanenin zemin katında çıktığı, kauçuk ve plastik ham maddelerin kısa sürede alev almasıyla üst katlara sıçradığı bildirildi.

Bayrampaşa'da yangın VİDEO

 

Bayrampaşa'da yangın

Bayrampaşa'da yangın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum