BBP iftarında yumruklar konuştu

BBP iftarında yumruklar konuştu

Şanlıurfa'da, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Yalçın Topçu'un katıldığı iftar yemeğinde kavga çıktı.

 

Şanlıurfa'da, Büyük Birlik Partisi'nin düzenlediği iftarda yumruklar havada uçuştu.

Kavgada partililer, kendilerini ayırmaya çalışan polislerle de tartışırken, görüntü çekmeye çalışan gazetecileri ise engelleyip yumruklamaya çalıştı. Olaylar üzerine gazeteciler, Topçu'nun konuşmasının yarısında konuk evini terk etti.

Referandum çalışmaları kapsamında, Şanlıurfa'ya gelen BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu onuruna, BBP İl Başkanlığı tarafından aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu yaklaşık 100 kişiye iftar yemeği verildi. İftar yemeğinin ardından BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, iftar yemeğine katılan partililere hitaben bir konuşma yapmak için kürsüye çıktı. Bu arada Yalçın Topçu'nun konuşmasının sonlarına doğru BBP ile Alperen Ocakları gençleri arasında daha önce alkış nedeniyle çıkan tartışma bir süre sonra tekrar alevlenerek kavgaya dönüştü.

BBP İl Başkanı Sabri Cavcı'yı yaptığı konuşma sonrasında alkışlamadıkları için BBP'liler, Alperen Ocağı üyelerine saldırdı. Bu sırada birbirleriyle sözlü hakarette bulunarak ardından yumruklaşan gençleri gören BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, sakinleştirmeye çalıştı. Kavganın giderek büyümesi üzerine araya giren sivil polislere de tepki gösteren gençler, kavganın konukevinin dışına taşmasına neden oldu.

Bu sırada kavga eden gençleri görüntülemeye çalışan gazetecilere de saldıran gençler, küfürler ve yumruklarla saldırarak, görüntü alınmasına engelledi. Saldırıya maruz kalan gazeteciler programı terk etti.

Etiketler :