BDP'li vekil Başbakan'a bağırdı

BDP'li vekil Başbakan'a bağırdı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, BDP'li bir vekilin Başbakan'a bağırdığını açıkladı..

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Cüneyt Özdemir'in sunduğu 5N1K programına konuk olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, depremin ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Van ziyareti sırasında yaşanan, ilginç bir olayı ilk kez canlı yayında anlattı.

BDP'Lİ BELEDİYE ÇALIŞMALARA KATILMADI

Depremde hükümet tarafından yapılan çalışmalara BDP'li Van Belediyesinin katılmadığını dile getiren Hüseyin Çelik, Başbakan Erdoğan'ın ziyareti sırasında Valiliğe değil, AFAD merkezine gittiğini söyledi.

Çelik sözlerini şöyle sürdürdü:


BÖYLE BİR ZAMANDA PROTOKOL VİDEOSU MU OLUR?

Bir ülkenin başbakanı geliyor. Başbakan havaalanında bir protokol erkanı, bir merasim mangası oluşturulsun istemiyor. Hem de böyle bir felaket anında. Herkes orada, fakat belediye başkanı yok. Başbakan valiliği ziyaret etmedi, AFAD'a gitti. Böyle bir zamanda protokol ziyareti mi olur Allah aşkına?

BDP'Lİ MİLLETVEKİLİ BAŞBAKAN'A BAĞIRDI

Erciş'te kaymakamlığa gittik, haritalar serildi. Kaymakam Başbakan'a durum hakkında bilgi verirken, birden bire orada birisinin sesi yükseldi. Ama neler söylüyor bir bilseniz. Benim burada söylemeye terbiyem müsait değil. Döndük bir baktık bir BDP'li milletvekili. Başbakan'ın eline kürek alıp enkaz kaldırması söz konusu mu? O kadar edep dışı ki. Yanındaki diğer BDP'li arkadaşı utandı. O da korumalara küfrederek koridoru terk etti.

BAŞKA DEPREM OLMASIN ÇÜNKÜ...

5N1K programında Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, çadır potansiyelinin yetersiz olduğunu söyledi. Çelik, "Şu an deprem olsa göndereceğimiz 30-40 bin çadır yok" dedi. Depremden hamen sonra değişik ülkelerden yapılan yardım tekliflerinin kabul edilmeyip, daha sonra kabul edilmesi üzerine sorulan bir soruyu da Çelik, "Çadır potansiyalini gördükten sonra yardımı hemen açardık" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.