Eline stres topu verildi

Eline stres topu verildi

BDP'li Kaplan, bardak kırma olayı öncesi AK Parti'li vekillere stres topu tavsiye ederken görüntülendi..

Futbol topu, stres topunu yendi TBMM'de hafızalardan silinmeyecek bardak kırma eylemini gerçekleştiren BDP Grup Başkanvekili Hasip Kaplan ile hedefindeki AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli'nin bu eylemden önce yaptığı stres topu muhabbetinin işe yaramadığı anlaşıldı. Kaplan, iki gece önce Başbakanlık ve MİT bütçesi görüşülürken, stresli gördüğü AK Parti'li Canikli'ye, stres topu kullanmasını önerdi ve elindeki topu verdi.

ÖNCE STRES TOPU TAVSİYE ETTİ SONRA BARDAK PARÇASI FIRLATTI

Akşam Gazetesi'nden Murat Öztek'in görüntülediği karelerde Canikli, topu bir süre kullandıktan sonra Kaplan'a iade etti. Ne var ki 5 saat sonra başlayan 'şike yasası', stres topunun sahibi Kaplan ile stres topunu bir süre kullanan Canikli'yi karşı karşıya getirdi. Şike iddianamesi üzerinden karşılıklı söz düellosuna giren iki politikacı, stres topu kullanmalarına karşın yatışmadı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Canikli, futbolda şike iddianamesinde adının geçtiğini söyleyen Kaplan'a 'Böyle terbiyesizlik olmaz! Hukuk teröristi' diye tepki gösterdi. Bu sözlere sinirlenen Kaplan, Canikli'den sözlerini geri almasını istedi. 'Sayısal çoğunluğuna güvenmeyin' diyerek elindeki su bardağını kürsüye vurarak, kırdı. Böylece stres topunun futbol topuna karşı işe yaramadığı gerçeği ortaya çıktı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.