Bugün yazarı, Hasip Kaplan'ı çıldırttı!

Bugün yazarı, Hasip Kaplan'ı çıldırttı!

BDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Bugün Gazetesi köşe yazarı Gültekin Avcı'nın Güneydoğu'daki 20 bin haneye "kalaşnikof silah dağıtıldığı" iddiasına ateş püskürdü.

Kaplan, Güneydoğu'daki 20 bin haneye kalaşnikof silah dağıtıldığı iddiası için, "O salak kimse, o 20 bin kişinin tek tek isimlerini de yazsaydı çok sağlıklı bilgileri varsa. Böyle köşe yazıcılığı olur mu?. Biliyorsan nereden geliyor, kime dağıtılıyor. Devlet uyuyor, MİT ,hükümet, yargı, polis uyuyor, köye yazarı ayakta. Bir 'Alo'ya bağlısın kardeşim. Senin bütün ömrün bir 'Aloluksun.' Yazarken şirazeyi kaçırmamak lazım. Yok öyle bir şey. Barış ve çözüm sürecine paslı hançerle böyle böyle darbe vurmaya çalışıyor bu kadar" dedi.

AVCI'NIN İDDİALARI NEYDİ?

Bugün yazarı Gültekin Avcı, Samanyolu Haber'de katıldığı bir programda "KCK tüm il ve ilçelere yayıldı. Örgütsel sistematiğini kurdu. Egemenlik hakkı olarak vergi alıyor. Asker ve polis direndiğinde onları evinizin penceresinden şöyle vuracaksınız falan diye milis eğitimi yapıldı. Askere ve polise size ateş açılmadıkça karışmayacaksınız talimatı verildi. Ve halka ve milis güçlere 20 bin kalaşnikof dağıtıldı. Bunu devlet biliyor. Karışmadı ses çıkarmadı" demişti

haber10

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.