Beckham'dan Ferguson için övgü dolu sözler

Beckham'dan Ferguson için övgü dolu sözler

İngiliz futbolcu David Beckham, sezon sonunda 26 yıldır sürdürdüğü Manchester United'daki menajerlik görevini bırakacağını açıklayan Alex Ferguson'a teşekkür etti...

İngiliz futbolcu David Beckham, sezon sonunda 26 yıldır sürdürdüğü Manchester United'daki menajerlik görevini bırakacağını açıklayan Alex Ferguson'a teşekkür etti ve kariyerini İskoç teknik adama borçlu olduğunu söyledi.Fransa'nın Paris St. Germain takımında forma giyen 38 yaşındaki futbolcu, sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki resmi hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Sir Alex'le ilgili haberleri şimdi gördüm. Daha önce de defalarca söylediğim gibi patron, sadece en iyi menajer değil, kulübe katıldığım 11 yaşımdan, ayrıldığım güne kadar benim için bir baba figürüydü. O olmadan kariyerimde yaptıklarıma asla ulaşamazdım. Ülke için oynamanın ne kadar önemli olduğunu anlıyordu ve bunun benim için ne kadar önemli olduğunu biliyordu."

Ferguson'a, kendisine verdiği destekten dolayı minnettar olduğuna değinen Beckham, "Futboldaki en iyi menajerle çalışmaktan onur duyuyorum. Teşekkürler patron, bundan sonrasının keyfini çıkart" ifadesini kullandı.

Manchester United'da 1993-2003 yıllarında forma giyen Beckham, daha sonra Real Madrid'e transfer olmuştu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.