Behzat Ç. AKP'ye de CHP'ye de karşı!

Behzat Ç. AKP'ye de CHP'ye de karşı!

Behzat Ç.'nin Ergenekon davasına da el atmasıyla öne çıkan politik kimliği NTV'de masaya yatırıldı. Senarist Emrah Serbes, Behzat Ç.'yi anlattı...

Behzat Ç. dizisindeki politik göndermeler derinleştikçe tartışmalar sosyal medyadan ekrana taşındı. NTV ekranlarında Mirgün Cabas'ın sunduğu 'Her Şey' dizinin olay yaratan son bölümünü masaya yatırdı.

Behzat Ç.'nin senaristlerinden Emrah Serbes ve genel yönetmeni Serdar Akar'ın katıldığı programda Behzat Ç.'nin politik kimliğinin sınırları çizildi. Senarist Emrah Serbes, dizinin son bölümüyle öne çıkan siyasi içeriğin nedenlerini anlattı. Ne AKP'li ne de CHP'li olduklarını söyleyen Serbes, 'iki seçenekten de menmun olmayan insanlar var' dedi. Serbes, Behzat Ç. karakterini politik olarak şöyle tanımladı:
"AKP mi CHP mi daha özgürlükçü diye bira tartışma yapıyordunuz az önce programda? Bence ikisi de birbirinden beter. İkisi arasına sıkışmış durumda inanlar. Biz 3. bir seçenek de olduğunu düşünüyoruz. Böyle düşünen milyonlarca insan var. Behzat Ç. son bölümde 'ben iyi bir adam olamadım ama kimsenin adamı da olmadım' diyor. Biz de kimsenin adamı olmayı esas alıyoruz. Politik bir mesaj vermek gibi bir derdimiz yok. Hikayemizde vicdanlı ve dürüst bir adamı anlatıyoruz. "

İşte o anlar:


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.