Bekaroğlu İle İlgili Sözleri Doğru Çıktı

Bekaroğlu İle İlgili Sözleri Doğru Çıktı

CHP'nin 'sağ transferleri'nin yeni ismi Mehmet Bekaroğlu ile ilgili ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı. 2009'daki Mahalli Seçimlerde rakip olduğu Kadir Topbaş'a Kılıçdaroğlu ağzı ile muhalefet eden Mehmet Bekaroğlu'na yönelik Topbaş'ın kullandığı tabir, "Bek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş,  2009 Yerel Seçimlerinde rakipleri olan ve aynı üslubu kullanan Mehmet Bekaroğlu ile Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘fikir birliği’ni o dönemde ortaya çıkarmıştı.

Kadir Topbaş  2009 yılında Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde o dönem CHP’nin adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile geçtiğimiz günlerde CHP'ye geçen dönemin Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Bekaroğlu hakkında çarpıcı tespitlerde bulunmuştu. Topbaş, Kılıçdaroğlu ve Bekaroğlu hakkında “Aynı tavanın balıkları gibi birbirlerini destekleyerek konuşuyorlar” diyerek eski Milli Görüşçü Bekaroğlu’nun CHP çizgisine yakınlığına dikkat çekmişti.

 Bekaroğlu ile birlikte CHP Parti Meclisi'ne giren Enis Berberoğlu'nun genel yayın yönetmenliğinde de bulunduğu Hürriyet gazetesi ise haberi işte böyle vermişti:

32r223.png

yeniakit.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.