Benzema'ya göre en iyisi Brezilyalı Ronaldo

Benzema'ya göre en iyisi Brezilyalı Ronaldo

Fransız Karim Benzema, ülkesinde katıldığı bir tv programında Brezilyalı eski futbolcu Ronaldo'nun gelmiş geçmiş en iyi oyuncu olduğunu söyledi.

 

Fransız Karim Benzema, ülkesinde katıldığı bir tv programında Brezilyalı eski futbolcu Ronaldo'nun gelmiş geçmiş en iyi oyuncu olduğunu söyledi.

 

Real Madrid'in başarılı forvet oyuncusu Fransız Karim Benzema, ülkesinde katıldığı bir tv programında Brezilyalı eski futbolcu Ronaldo'nun gelmiş geçmiş en iyi oyuncu olduğunu söyledi. Benzema katıldığı programda bu sene hem İspanya La Liga'da, hem de Şampiyonlar Ligi'nde takım olarak ve kendi adına gsterdiği başarılı performansı "inanca" bağladı.

Karim Benzema, "Ben kendimi dünyanın en şanslı insanlarından biri olarak görüyorum. Sonuçta yıllardır dünyanın en iyi takımı olan Real Madrid'de dünyanın en iyi oyuncuları ile forma giyiyorum. Benim için şu an dünyanın en iyi oyuncusu Cristian Ronaldo. Onunla aynı takımda forma giymek çok güzel bir duygu. Cristiano ile iyi bir arkadaşlığım olduğu içinde çok mutluyum" dedi.

Fransız forvet kendisine sorulan, "Sizce dünyanın gördüğü en iyi futbolcu kim ?" sorusuna ise Benzema, "Benim şahsi düsüncem Ronaldo Nazario (Brezilyalı) dünyaya gelmiş en iyi futbolcuydu" ifadesini kullandı.
Kendi geçmişi hakkında da yorumlarda bulunan Karim Benzema, "Geçmiş yıllarda zor dönemler geçirdm. Real Madrid'de istediğim futbolun çok uzağında oynadığım günler oldu. Ama bu kötü günleri hep inancım sayesinde geride bıraktım. Kendime olan inancımı ve güvenimi hiç kaybetmedim ve sonunda benim için harika geçen bir yıl oldu" şeklinde konuştu.

Bu sene İspanya La Liga'da ve Şampiyonlar Ligi'nde toplam 34 maçta Real Madrid forması giyen Karim Benzema bu maçlarda 19 gol attı.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.