Bernabeu'da beraberlik R.Madrdi M.United 1-1

Bernabeu'da beraberlik R.Madrdi M.United 1-1

Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçında Manchtester United, Bernabeu'da Real Madrid ile 1-1 berabere kalarak İngiltere'ye avantajlı dönüyor.

MAÇTAN DAKİKALAR

...Hakem Felix Brych'in son düdüğü ile maç 1-1 beraberlikle sona erdi...

Dakika 90+2: Manchester United son dakikalarda çok etkili geldi Van Persie ceza sahası çaprazından topa yerden sert bir vuruş yaptı ancak kaleci Diego Lopez topa uzanarak körnere çelmeyi başardı.

Dakika 87: Topla oynama oranlarında ev sahibi ekip Real Madrid'in %55'e %45 üstünlüğü var.

Dakika 85: Cristiano Ronaldo Serbest vuruş için topun başına geçti. Portekizli yıldız topa çok düzgün bir vuruş yaptı ancak top üst filelerde kaldı.

Dakika 79: Real Madrid Mesut'la ManU'nun ceza sahası içene kadar girdi Mesut arda arda çalımlar yaparak uygun şut pozisyonu aradı ancak savunma kalabalıklaşınca Real bu pozisyondan da yararlanamadı.

Dakika 75: Angel Di Maria oyundan çıkıyor ve yerine Luka Modric oyuna dahil oluyor.

Dakika 73: ManU'da Danny Welbeck oyundan çıkıyor ve yerine Luis Antonio Valencia oyuna dahil oluyor.

Dakika 72: Robin van Persie, ceza sahası için topla buluştu önü bomboş olan Van Persie dönerek vuruşunu yaptı ancak istediği gibi vuramadı. Top kaleye yavaş yavaş giderken savunma son anda müdehale ederek golü son anda engelledi.

Dakika 70: Real Madrid, Cristiano Ronaldo ile öne geçmeye çalışıyor,  Ronaldo şutunu çekti ama top farklı şekilde auta gidiyor.

Dakika 64: Ferguson Shinji Kagawa'yı oyundan alıyor ve yerine Ryan Giggs'i da oyuna dahil ediyor.

Dakika 60: Karim Benzema oyundan çıkıyor ve yerine Gonzalo Higuain oyuna dahil oluyor.

Dakika 53: Real Madrid Di Maria ile ikinci gole çok yaklaştı... Di Maria ceza sahası dışında havadan gelen topu güzel kontrol etti. Di Maria havada iki kez sektirdiği topa harika bir vuruş yaptı ancak top kaleyi sıyırıp auta çıktı.

Dakika 48: Crisitano Ronaldo Khedira'nın pasıyla ceza yayında topla buluştu sırtı kaleye dönük olan Raonaldo ani bir driplingle yüzünü kaleye dönerek yerden vuruşunu yaptı ancak kaleci topu kontrol etmeyi başardı.

...Hakemin düdüğü ile Bernabeu'da ilk yarı 1-1 eşitlikle sona eriyor... 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.