PFDK'dan Beşiktaş ve Bursaspor'a ceza

PFDK'dan Beşiktaş ve Bursaspor'a ceza

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Beşiktaş ve Bursaspor'a birer maç seyircisiz oynama cezası verdi. Beşiktaş, Trabzonspor maçını yine kadın ve çocuklar önünde oynayacak.

PFDK, Gençlerbirliği maçında yaşanan olaylar nedeniyle Beşiktaş'a, İBB maçındaki olaylar nedeniyle de Bursaspor'a 1'er maç seyircisiz oynama cezası verdi. Siyah beyazlılar, Trabzonspor maçını yine kadın ve çocuklar önünde oynayacak. Bursa ise Karabük maçında erkek taraftarından yoksun olacak.

İşte PFDK'nın açıkladığı o kararlar:

BEŞİKTAŞ A.Ş.’nin, 19.02.2012tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. – GENÇLERBİRLİĞİSPORSpor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürattan dolayı ve bu eylemin aynı sezon içerisinde 6. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ve 240.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

BURSASPOR Kulübünün, 20.02.2012tarihinde oynanan BURSASPOR – İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BLD. SPORSpor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürattan dolayı ve bu eylemin aynı sezon içerisinde 5. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ve 120.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.