'Yönetim istifa' dediler ama..!

'Yönetim istifa' dediler ama..!

Beşiktaş'ın Çarşı grubu, yeni yönetimi istifaya davet etti ama...

1 Nisan şakası-

Kapalı tribünde bulunan Beşiktaşlı taraftarlar, maç başlamadan kısa bir süre önce ''Yönetim istifa'' diye tezahüratta bulundu.
 
Bu durum, yeni seçilen yönetim ve Beşiktaşlı diğer taraftarlar arasında adeta şok etkisi yarattı. Diğer tribünler, kapalı tribünde bu şekilde bağıran taraftarlara tepki gösterdi. Ancak, kapalı tribünde bulunan taraftarların ''Şaka yaptık, 1 Nisan'' diye tezahürat yapmaları üzerine, tribünlerde gülüşmeler oldu.
-Quaresma ve Almeida oyunda-
 
Sakatlıkları nedeniyle son İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında forma giyemeyen ikili, Samsunspor karşısında takımdaki yerlerini aldı.
 
Quaresma, sol kanatta görev alırken, Almeida ise forvette forma giydi.
 
-Mustafa maç öncesi denendi-
 
Teknik direktör Carlos Carvalhal'in ilk 11'de yer vermeyi düşündüğü, hafif sakatlığı bulunan Mustafa Pektemek, takımdan önce sahaya çıkarak, bir süre fizyoterapist eşliğinde çalıştı.
 
Sol bacağında sakatlığı bulunan Mustafa, bu çalışmada denenirken, sakatlığının oynamasına engel olduğu anlaşılınca yerine Burak Kaplan ilk 11'de oynadı.
 
Mustafa Pektemek'in kadrodan çıkarılmasıyla, 18 kişilik kadroya son anda Atınç Nukan alındı.
 
-Egemen maç öncesi sakatlık geçirdi-
 
Beşiktaş'ı maç öncesi şanssızlıklar bir türlü bırakmadı. Mustafa'nın kadrodan çıkarılmasının ardından, ısınma hareketleri sırasında bu kez Egemen Korkmaz sakatlandı. Fernandes'in pası sırasında topun ayağına sert gelmesi üzerine Egemen sağ ayak bileğinden sakatlandı. Saha içinde yere düşen Egemen'e hemen müdahalede bulunulurken, sağ ayak bileğinin bandaja alınmasından sonra deneyimli futbolcu çalışmaya devam etti.
 
-Ernst, kadrodan çıkarıldı-
 
''Kara Kartallar''da Samsunspor karşısında forma giymesi beklenen Fabian Ernst, gribal enfeksiyona yakalandığı için kadrodan çıkarıldı.
 
Ernst'in yerine Samsunspor karşısında ön liberoda Necip Uysal görev alırken, 18 kişilik kadroya da Muhammed Demirci dahil edildi.
 
-Sol bekte Ekrem-
 
Sakatlığı bulunan İsmail Köybaşı'nın yerine İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında Egemen Korkmaz'ı sol bekte oynatan Carvalhal, Samsunspor karşısında ise bu bölgede Ekrem Dağ'a şans tanıdı.
 
Roberto Hilbert savunmanın sağında, Egemen ile Tomas Sivok savunmanın göbeğinde oynarken, Burak Kaplan orta alanın sağında, Quaresma ise solunda görev aldı. Veli, Fernandes ve Necip orta alanda, Almeida ise forvette forma giydi.
 
Siyah-beyazlılarda, yedek kulübesinde ise Rüştü Reçber, İbrahim Toraman, Bebe, Edu, Sidnei, Atınç Nukan ve Muhammed Demirci yer aldı.
 
''Kara Kartallar''da, sarı kart cezalısı Simao Sabrosa ile sakatlığı bulunan Tanju Kayhan da kadroya alınmadı.
 
-Samsunspor'da Gekas ve Kelhar yok-
 
Samsunspor'da ise Dejan Kelhar ve Theofanis Gekas, Beşiktaş karşısında forma giyemedi. Kelhar, sarı kart cezası, Gekas ise sakatlığı nedeniyle İstanbul deplasmanında takımlarını yalnız bıraktı. Gekas, karşılaşmayı tribünden izledi.
 
-Yeni yönetim ilk kez Dolmabahçe'de-
 
Beşiktaş'ta geçen hafta sonunda yapılan olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında başkanlığa seçilen Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri ilk kez yönetici unvanlarıyla Fiyapı İnönü Stadı'nda maç izledi.
 
Orman ve yönetim kurulu üyeleri, protokol tribününde yerlerini alarak maçı takip etti.
 
-Kartal Yuvası mağazalarına büyük ilgi-
 
Beşiktaşlı taraftarlar, yüzde 50 indirim uygulanan Kartal Yuvası mağazalarına adeta akın etti.
 
Karşılaşma öncesi mağazalarda büyük bir yoğunluk yaşanırken, taraftarlar Beşiktaş ürünlerini satın alarak kulüplerine katkıda bulundu.
 
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman da maç öncesi Kartal Yuvası mağazasından alışveriş yaptı.
 
-Taraftarların ilgisi-
 
İki takım taraftarları da Fiyapı İnönü Stadı'ndaki karşılaşmada takımlarını yalnız bırakmadı.
 
Bu arada, zaman zaman iki takım taraftarları arasında sözlü atışmalar yaşandı. Beşiktaşlı taraftarların, ''Samsunspor kümeye'' diye tezahürat yapması üzerine, eski açık tribünde yer alan Samsunsporlu bazı taraftarlar, siyah-beyazlı taraftarların bulunduğu bölüme doğru hareketlendi. Ancak güvenlik güçleri olayları büyümeden yatıştırdı.
 
Tribünlerin büyük bir bölümü dolarken, yaklaşık bin kadar Samsunspor taraftarı da kendilerine ayrılan bölümden takımlarını destekledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.