Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçı saat kaçta?

Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçı saat kaçta?

Beşiktaş Çaykur Rizespor maçı için 3 günlük yoğun çabanın ardından stat yeri belli oldu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda F Grubu'nun ikinci maçında Beşiktaş, Çaykur Rizespor'u konuk edecek.
 
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Zorlu mücadeleyi Skorer'in Canlı Anlatım Sayfası'ndan takip edebilirsiniz.
 
Beşiktaş kupadaki ilk maçında Spor Toto 2. Lig ekibi Sarıyer'i 4-0 mağlup etmişti.
 
Muhtemel 11'ler şöyle
 
BEŞİKTAŞ: Tolga, Serdar, Franco, Atınç, İsmail, Gökhan Artun, Hutchinson, Oğuzhan, Kerim, Olcay, Furkan
 
ÇAYKUR RİZESPOR: Aykut, Orhan, Koray, Sezer, Ali Adnan, Kağan, Bayram, Murat, Sercan, Liban Abdi, Tevfik
 

Beşiktaş Çaykur Rizespor maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Beşiktaş Çaykur Rizespor karşılaşmasının hangi statta oynanacağı kesinleşti. Dün Beşiktaş Çaykur Rizespor mücadelesinin Sarıyer'de oynanacağı bildirilmişti ama akşam saatlerinde bu karar değiştirildi.

İşte detaylar

Beşiktaş Çaykur Rizespor maçının stadı yine değişti. Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş-Çaykur Rizespor karşılaşması Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacağı açıklandı.Beşiktaş Çaykur Rizespor mücadelesi saat kaçta oynanacak.. Beşiktaş Çaykur Rizespor maçının kanalı değişti mi? detaylar haberimizde..

Beşiktaş "Sarıyer Stadı" dedi ama...

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, dün öğle saatlerinde BJK TV'de yaptığı açıklamada, karşılaşmanın Sarıyer Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda oynanacağını ifade ederken, TFF geç saatlerde resmi internet sitesindeki programında maçın Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacağını duyurdu.

Beşiktaş Kulübü'nün yayıncı kuruluşla anlaşamadığı için karşılaşmanın Sarıyer'de oynanamayacağı öğrenildi. Müsabaka bu akşam 20:30'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılacak.

Gece mesaisi başlatıldı

Atatürk Olimpiyat Stadı çalışanları mesai bitiminden sonra tekrar evden çağrılarak stadın maça yetiştirilmesi için gece mesaisi başlatıldı. Geç saatlere kadar sürecek çalışmalarla stadın bu akşamki maça yetiştirileceği bilgisine ulaşıldı

Maç: Beşiktaş - Çaykur Rizespor
Tarih: 18.12.2014
Saat: 20.30
Stat: Atatürk Olimpiyat Stadı
Hakem: Yaşar Kemal Uğurlu
Yayın kanalı: ATV
 
Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor maçını oynayacağı stat belli oldu
Vodafone Arena'nın yapımı yüzünden yuvasız kalan Beşiktaş, yarın oynanacak Çaykur Rizespor maçı öncesi büyük bir sorunla karşı karşıya kalmıştı. Ancak sorun çözüldü. Beşiktaş, Rizespor ile oynayacağı Türkiye Kupası maçını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacak. Müsabaka 20:30'da başlayacak.

Daha önce maçın 13.30'da Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda oynanacağı duyrulmuştu.

Olimpiyat kumarı!
Beşiktaş, Çaykur Rize maçını Yusuf Ziya Öniş’te oynamak istedi ancak hedefine ulaşamadı. Karşılaşma, zemini çürümeye başladığı için ilaçlanan Olimpiyat Stadı’nda oynanacak. Çimler ağır hasar görürse Galatasaray derbisi tehlikeye girecek.

Ziraat Türkiye Kupası’nda gruptaki ikinci maçını bugün Çaykur Rizespor ile oynayacak olan Beşiktaş’ın, stat ve zemin konusunda yüzü gülmek bilmiyor.

Siyah-beyazlı yönetim ilk planda Çaykur Rizespor maçını Bolu’da oynamak istedi ancak Karadeniz ekibinin itirazı üzerine rota Yusuf Ziya Öniş Stadı’na çevrildi. Atatürk Olimpiyat Stadı’na son olarak Avrupa Ligi’ndeki Tottenham maçı için çıkan siyah-beyazlılar, çimlerin hastalandığı haberi gelince Sarıyer’in maçlarını oynadığı Yusuf Ziya Öniş’te karar kıldı. Fakat dün gece geç saatlerde bu fikir de rafa kalktı ve mecburen Olimpiyat Stadı’na dönüldü.

Olimpiyat Stadı’nın zemini geçtiğimiz günlerde tamamen yenilenmişti. Buna rağmen çimlerin çürümeye başladığı ortaya çıkınca yetkililer, Beşiktaş-Galatasaray derbisine kadar stadı kapatma kararı aldı. Ancak Çaykur Rizespor maçının dün akşam son olarak Olimpiyat Stadı’na alınması yüzünden derbi de risk altına girdi. Hastalanan çimlere ilaç verilmesi nedeniyle zemini bozmak istemeyen Beşiktaş Yönetimi, bugün maçtan sonra bozulacak zeminin daha da kötüye gitmemesi için harekete geçecek. Kış şartlarını da göz önünde bulunduran siyah-beyazlı yönetim, Çaykur Rizespor maçından sonra zemini düzelttirmek için gece gündüz çalışacak.

Beşiktaş’ın, kupada Adana Demirspor’la hangi statta oynayacağı da belirsizliğini koruyor. Görüşmeler sonrasında maçın yeri netlik kazanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.