Monaco-Beşiktaş maçına doğru

Monaco-Beşiktaş maçına doğru

Monaco Teknik Direktörü Jardim:"Beşiktaş, şampiyon bir takım. Kaliteli ve tecrübeli oyunculara sahip. Şu anda da grupta liderler. Yarın bizim mutlaka kazanmaya ihtiyacımız var"- Brezilyalı futbolcu Fabinho:"Yarınki maçta 3 puan almamız gerekiyor. Porto

 

MONAKO (AA) - Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nun 3. haftasında yarın Beşiktaş ile yapacakları maçı kazanmaya ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Jardim, maçın oynanacağı II. Louis Stadı'nda düzenlenen ve futbolculardan Fabinho'nun da katıldığı basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın Süper Lig'de iki sezon üst üste şampiyon olduğuna değinen Portekizli teknik adam, "Beşiktaş, şampiyon bir takım. Kaliteli ve tecrübeli oyunculara sahip. Şu anda da grupta liderler. Yarın bizim mutlaka kazanmaya ihtiyacımız var." diye konuştu.

Beşiktaş'a karşı sahaya kazanmak için çıkacaklarını vurgulayan Jardim, "Amacımız tabii ki kazanmak. Gruptan çıkmak istiyoruz. Lider olmak zor olsa da yarın 3 puanı almamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Jardim, zor bir durum yaşadıklarını ancak psikolojilerinin iyi olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"Kötü olsaydık UEFA Şampiyonlar Ligi'nde olmazdık. Zor durumda olsak da öz güvenimiz çok iyi. Şampiyon olmak zor, bunu kabul ediyorum ama bunun için elimizden geleni yapmamız gerekiyor."

Bu sezon defansif olarak daha iyi olduklarını anlatan Jardim, "Geçen sene daha ofansif oynamıştık. Bu sezon performansımızı daha iyi yere getirmek için uğraşıyoruz. Bizim için kazanmak ya da kaybetmek önemli değil. Performansımız iyi olsun en önemlisi o." şeklinde görüş belirtti.

Jardim, kaleci Daniel Subasic'in ligde 3-2 kaybettikleri Olympique Lyon maçındaki performansının iyi olmadığını aktararak, "Kalecinin öz güvene ihtiyacı var. Son maçta kötü performans sergilemesi, kalitesiz kaleci olduğu anlamına gelmiyor. Subasic, yarınki maç için hazır." değerlendirmesinde bulundu.

Kolombiyalı golcü Radamel Falcao'nun önemli bir futbolcu olduğuna değinen 43 yaşındaki teknik adam, "Falcao, çok kaliteli bir oyuncu. Diğer futbolculara motivasyon veren birisi. Yarın iyi bir futbol ortaya koyacağına eminim." diye konuştu.

 

- Fabinho: "Beşiktaş maçına hazırız"

 

Monaco'nun 23 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Fabinho ise, Beşiktaş maçına hazır olduklarını belirtti.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sahalarında Portekiz'in Porto takımına 3-0 yenildiklerini hatırlatan Fabinho, "Yarınki maçta 3 puan almamız gerekiyor. Porto maçında elimizden geleni yaptık ama güzel bir futbol oynayamadık. Beşiktaş maçı için hazırız. Şimdiye kadar 3-0 kaybetmemiştik. Normal bir durum değil ama yarın ayrı bir oyun çıkarmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Brezilyalı futbolcu, ligde son olarak 3-2 mağlup oldukları Olympique Lyon karşılaşmasında iyi bir maç çıkardıklarını anlatarak, "Lyon maçında öz güven kazandık. Ligde 3 maçtır kazanamıyoruz. Beşiktaş maçı için öz güvenimiz var. Kendimize güveniyoruz." şeklinde konuştu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.