Maça F.Bahçe formasıyla gelen taraftara sert tepki

Maça F.Bahçe formasıyla gelen taraftara sert tepki

Beşiktaş'ın cezası nedeniyle kadın ve çocuk taraftarlara oynadığı Fenerbahçe maçında bir kadın taraftar darp edildi.

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun 4. haftasında Beşiktaş, sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Beşiktaş'ın cezası nedeniyle karşılaşmayı kadın ve çocuk taraftarlar izledi. Maça formasıyla gelen Fenerbahçeli kadın taraftarsa tribünlerdeki Beşiktaşlı taraftarlardan tepki gördü.

Yaşanan kısa süreli arbedenin ardından Fenerbahçeli kadın taraftar, stat güvenliği tarafından Beşiktaşlı taraftarların arasından alındı ve saha kenarına getirildi.

Fırat Aydınus'un yönettiği maçta Beşiktaş, bu sezon 4. kez Fiyapı İnönü Stadı'nda cezası nedeniyle kadın ve çocuk taraftarların karşısına çıktı. Galatasaray ile oynadığı Şampiyonluk Grubu maçında çıkan olaylar nedeniyle 2 maç seyircisiz oynama cezası alan siyah-beyazlıların Fenerbahçe ile yaptığı derbi maçı bu nedenle sadece kadın ve çocuk taraftarlar izleyebildi. Tribünlerde yer alan 20 bini aşkın kadın ve çocuk taraftar, takımlarına son dakikaya kadar olağanüstü bir destek verdi.

Lig tarihinde Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki bir derbi maçı ilk kez sadece kadın ve çocuk taraftarlar izledi.

Ayrıca Beşiktaşlı bayan taraftarların maç sırasında '' i... Fener olamazsın şampiyon'' şeklinde küfürlü tezahürat yapması gözlerden kaçmadı..



F.BAHÇELİ FORMALI O KADIN KONUŞTU

İnönü Stadı'nda Fenerbahçe forması giyerek maça giden kadın taraftar, tribünde 3 kişinin kendisine saldırdığı iddialarını yalanladı.

Hastaneye kaldırılıdığı, kolunun kırıldığı iddialarını şaşkınlıkla okuduğunu belirten kadın taraftar M.B, iddialara ateş püskürdü. M.B, hakkında paylaşılan fotoğraflar ve forumlardaki küfürlü içerikler nedeniyle Savcılık'a başvuracağını dile getirdi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.