"Takım halinde önemli bir başarıya imza attık"

"Takım halinde önemli bir başarıya imza attık"

Beşiktaşlı futbolcu Babel: - "Takım halinde önemli bir başarıya imza attık"

 

İSTANBUL (AA) - Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanşında Yunan temsilcisi Olympiakos'u 4-1 yenerek çeyrek finale çıktığı karşılaşmada 2 gol kaydeden Hollandalı futbolcu Ryan Babel, önemli bir başarıya imza attıklarını söyledi.

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan siyah-beyazlı futbolcu, 10 kişi kaldıktan sonra işlerinin zorlaştığını vurgulayarak, "Oyuna bir gerginlik geldi. Takım arkadaşlarım, taraftarlar hepimiz çok iyi iş çıkardık ve önemli bir başarıya imza attık." şeklinde konuştu.

Kamerunlu oyuncu Vincent Aboubakar'ın kırmızı kart görmesinin ardından devre arasında takım arkadaşlarıyla, "İlk defa 10 kişi kalmıyoruz. Aboubakar'ın açığını kapatmamız ve ekstra çaba sarf etmemiz gerekiyor." diye konuştuklarını anlatan Babel, "İkinci yarıda iyi bir savunma yaptık. Fırsatları yakaladığımızda da onları iyi kullanarak büyük bir başarıya imza attık." ifadelerini kullandı.

Babel, performansı ile ilgili bir soruya ise şu şekilde cevap vererek sözlerini tamamladı:

"Gol atamamak, kötü oynandığım manasına gelmez. Her maçta elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Futbol bir takım oyunu. Her oyuncu her maç gol atamayabilir, Messi ya da Ronaldo değiliz. Önemli olan oyunu iyi okumak. Beşiktaş'a geldiğimden beri maçların büyük kısmını kazandık. Takıma iyi katkı yaptığımı düşünüyorum. Bugün 2 gol atmış olmam benim için çok iyi ama önemli olan takıma katkı yapmaktı. Ben de bunu yaptım ve mutluyum."

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.