Beşiktaş Galatasaray derbisi bilgileri

Beşiktaş Galatasaray derbisi bilgileri

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Galatasaray, sezonun ilk derbisinde kozlarını Olimpiyat Stadı'nda paylaşacak.

2013-2014 sezonunun ilk derbi heyecanı bugün Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yaşanacak. Türk futbolunun iki devi; Beşiktaş ile Galatasaray, saat 19:00'da başlayacak maçta kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadeleyi Fırat Aydınus yönetecek.

Bu dev mücadelenin canlı anlatımınıİnternetspor farkıyla takip edebilirsiniz.

KARTAL DERBİ ÖNCESİ MORALLİ
Derbi öncesi daha formda ve moralli olan taraf ev sahibi Beşiktaş... Ligde ilk 4 haftayı kayıpsız ve zirvede geçen Siyah-beyazlılar'da uzun süreli sakatlıkları bulunan İsmail, Uğur ve Holosko dışında tek eksik, geçen hafta Bursa'da sakatlanan Oğuzhan Özyakup. Son 2 antrenmanda takımla çalışamayan Fernandes ise oynayabilecek duruma geldi.

BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL 11'İ
Teknik direktör Slaven Bilic'in sahaya; Tolga Zengin, Serdar Kurtuluş, Sivok, Escude, Motta, Hutchinson, Veli Lavlak, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Fernandes ve Almeida'dan oluşan 11'i sürmesi bekleniyor.

ASLAN KÖTÜ GİDİŞE DUR DİYECEK Mİ?
Ligin ilk 4 haftasında sadece 1 galibiyet alarak lider Beşiktaş'ın 6 puan gerisinde bulunan ve son olarak da Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında Real Madrid'e 6-1 yenilen Galatasaray ise Beşiktaş'ı yenerek moral kazanmak istiyor.

Derbiye 'çıkış' gözüyle bakan Sarı-kırmızılılar'da teknik direktör Fatih Terim'in kadroda revizyona gitmesi bekleniyor. Savunmada Dany ile Chedjou'nun performansından memnun kalmayan deneyimli teknik adam, Semih-Gökhan ikilsine şans vermeyi planlıyor.

Ayrıca sezon başından bu yana bir türlü istenileni veremeyen Eboue'nin de yabancı kuralından dolayı tribüne çıkma ihtimali bulunuyor. Eboue'nin yerine Sabri'yi oynatmayı planlayan Terim, yeni transfer Bruma'yı da ilk 11'e hazırlıyor. Real Madrid maçında omzundan sakatlanmasına rağmen iyileşen Drogba ise son antrenmanda ağrılarının artması üzerine çalışmayı yarıda bıraktı. Fildişili golcünün durumu maç saatinde belli olacak.

GALATASARAY'IN MUHTEMEL İLK 11'İ
Fatih Terim'in Beşiktaş karşısına; Fernando Muslera, Sabri Sarıoğlu, Semih Kaya, Gökhan Zan, Riera, Felipe Melo, Selçuk İnan, Bruma, Wesley Sneijder, Umut Bulut, Burak Yılmaz (Drogba)'dan oluşan 11'i sürmesi bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.