Beşiktaş'tan sürpriz transfer atağı!

Beşiktaş'tan sürpriz transfer atağı!

Pektemek’in çapraz bağlarının kopması, Almeida’nın takımdan ayrılmak istemesi üzerine gündeme gelen Gökhan Ünal’a Samet Aybaba onay verdi. Golcü oyuncu F.Bahçe ile bonservis sorununu çözerse ‘Kartal’ olacak!

 

 

 

Habertürk’ün haberine göre; Beşiktaş’a bir Fenerli daha geliyor... Hugo Almeida’nın gitmek istemesi, Mustafa Pektemek’in de şok sakatlığı Beşiktaş’ı sıkıntıya sokarken teknik direktör Samet Aybaba, yönetimden golcü istedi. Akla ise şu anda boşta bulunan Gökhan Ünal geldi. Bir çok takımda gezmesi ve istikrar anlamında soru işareti uyandırması sıkıntı yaratan golcü oyuncuya Aybaba sıcak baktı.

 

 

Ünal’ın de Beşiktaş’a gelmeyi çok istediği ifade edildi. Şu anda bonservisi F.Bahçe’de görünen golcü oyuncunun sorunu kendisinin çözeceği ve herhangi bir bedel ödenmeden Siyah-Beyazlı kulübe imza atacağı öğrenildi.

 

 

ÇETİN, FRANSA’YA GİDİYOR

 

 

Aybaba’nın listesindeki diğer ismin ise Rennes forması giyen Fransa’daki temsilcimiz Mevlüt Erdinç olduğu öğrenildi. Hocasıyla sorunları olan ve takımında fazla yer almayan Mevlüt için Samet Aybaba’nın yardımcısı Recep Çetin’in, hafta sonu Fransa‘ya giderek Marsilya maçında oynaması halinde

 

Mevlüt’ü izleyecek. Kulübünün 7-8 milyon Euro civarında bir bonservis ücreti düşündüğü, Beşiktaş’ın ise en azından 1 sezonluğuna kiralamak istediği öğrenildi.

 

 

GÖKHAN’IN YANINDA BİR DE YABANCI İSTİYOR

 

 

Siyah-Beyazlılar’da sürpriz gelişmeler transfer politikasında da değişimlere neden oluyor... Sol bek düşüncesi değişen ve bir anda forvete ağırlık veren Kartal’da teknik direktör Samet Aybaba’nın yerli bir forvet alınması halinde orta sahaya veya forvete bir yabancı oyuncu istediği ifade edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.