Beşiktaş ile G.Saray birbirine girdi

Beşiktaş ile G.Saray birbirine girdi

Kayserispor’un başarılı futbolcusu için Galatasaray ve Beşiktaş arasında büyük bir rekabet yaşanıyor.

Kayserispor’un başarılı futbolcusu Mehmet Eren için Galatasaray ve Beşiktaş arasında büyük bir rekabet yaşanıyor. Her iki takım da başarılı futbolcuyu transfer edebilmek için yoğun bir çalışma yürütüyor.

Radyospor’un haberine göre oyuncunun menajeri Mahmut Güneş, “Mehmet Eren için Galatasaray ve Beşiktaş’la görüştüm. Sezon sonunda Mehmet’in Kayserispor’la mukavelesi bitiyor. Önümüzdeki hafta içerisinde transfer kesinlik kazanacak. İki kulüple de maddi konuları görüşmedik. Kayserispor’la anlaşırsanız seve seve geliriz dedik; çünkü Mehmet, Kayserispor’da çok mutlu, yönetim de onu çok seviyor” şeklinde konuştu.

BEŞİKTAŞ DAHA CİDDİ

Beşiktaş’ın bu konuda biraz daha istekli olduğunu söyleyen Güneş, Yıldırım Demirören’in seçimle ilgili çalışmalarını düzenlemesinin ardından bu konuya ciddi bir şekilde eğileceğini düşündüğünü ifade ederek, İspanya’dan Mallarco’nın da Mehmet’i istediğini açıkladı. Eren’in Kayserispor’la sözleşmesi 31 Mayıs 2010’da bitiyor. Birçok mevkide oynayabilen başarılı futbolcu, K. Erciyesspor’da forvet oynamıştı. Şu an Kayserispor’da ise sol kanatta görev yapıyor. Bu arada Mehmet Battal’ın da temsil haklarını elinde bulunduran Güneş, Trabzonspor’un sezon başında olduğu gibi şimdi de Battal’a talip olduğunu söyledi.


 

 

Etiketler :