Beşiktaş ipleri kopardı! Aybaba gidiyor!

Beşiktaş ipleri kopardı! Aybaba gidiyor!

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın yönetimle biraraya gelerek ayrılık kararı aldığı belirtiliyor.

Kayserispor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Samet Aybaba, futbol komitesiyle bir araya geldi.

Bu görüşmede Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba ile yönetimin karşılıklı anlaşarak yolları ayırma kararı aldığı belirtildi.

Aybaba'nın, Futbol Komitesi üyeleriyle yaptığı görüşme sonucunda, "Sayın Başkan, 3'üncülüğün başarı olmadığını, başarısız durumda herkesin hesap vereceğini söylemiş. Saygı duyarım. Gerekeni yapması için sözleşmemde ne yazıyorsa avukatlarımla bundan sonra görüşebilirler." dediği ortaya çıktı.

Toplantı Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde saatlerce sürerken, Siyah-Beyazlı kulübün resmi açıklamayı ilerleyen saatlerde yapması bekleniyor.

"İSTİFA ETMEDİM"

Aybaba; Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri çıkışında DHA'ya yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Kesinlikle istifa ettim diye bir şey yok. Son 2.5 aydır devamlı benim yerime antrenör isimleri geçiyor. Yerime 100 tane hoca ismi yazıldı. Biz de bu durumla ilgili duyduğumuz sıkıntıyı dile getirdik. '3'üncülük Beşiktaş için başarı değildir, başarısızlık halinde herkes gider' diye Başkanımızın da bir beyanatı vardı. Biz de 'eğer böyle görüyorsa gereğini yapsın' dedik. Kendisiyle bugün hiç görüşmedik. İnsanların olaylara bakışları çok farklı oluyor. Benim herhalde Beşiktaşlılığım bazı insanlara biraz ağır geldi. Doğru dürüst geldik, işimizi yaptık. Hiçbir beklenti içine girmedik. Hiç kimse bizi pohpohlasın, arkamızda dursun diye bir beklentimiz olmadı. Ancak bize karşı saygılı olmalarını istedik. Yaptığımız sonuçta bir iştir. Sonuçta biz her zaman Beşiktaşlı kalacağız. Yarın bir terslik olursa yine Beşiktaş'ın hizmetinde oluruz. Kimseye kırgın değilim. Burası benim camiam. Eğer benim sözleşmem feshedilecekse, ben bu işlerden anlamam, avukatım ilgilenecektir. Herkes anladığı işi yapsın." 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.