Maçın ardından Güneş ne dedi?

Maçın ardından Güneş ne dedi?

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş:"Oyun yapımız hücum ve savunma olarak düşündüğümüzün çok gerisindeydi"- "Futbol ve sonuç adına olumsuz, tur adına sevindirici bir maç oldu"-

ANKARA (AA) - Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanşında Osmanlıspor'a deplasmanda 2-1 yenilmesine rağmen çeyrek finale yükselen Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, düşündükleri futbolu sahaya yansıtamadıklarını söyledi.

Güneş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, hem bireysel hem de takım halinde iyi oynamadıklarını belirterek, "Oyun yapımız hücum ve savunma olarak düşündüğümüzün çok gerisindeydi." dedi.

Maça iyi başladıklarını ancak daha sonra oyunun Osmanlıspor'un istediği şekle döndüğünü belirten Güneş, "Ne hücumda etkili olduk ne de kontratağa çıkan rakibimizin oyununu kontrol edebildik. İlk yarı 0-0 bitti ama geride olabilirdik. İkinci yarıda ise oyunun kontrolü bizdeydi. 1-0 öne geçtik, son 10 dakikada yediğimiz gollerle 2-1 mağlup olduk. İkinci yarıda kaybetmeyi hak etmedik ama kaybettik. İlk yarıda da gol yememiz gerekirken gol yemedik." değerlendirmesinde bulundu.

Güneş, sadece turu geçmelerinin sevindirici olduğunu dile getirerek, "Turun dışında hiç doğru bir işimiz yok. Kendimizi, oyuncularımızı gördük. Bir an evvel Antalyaspor maçına hazırlanacağız. Futbol ve sonuç adına olumsuz, tur adına sevindirici bir maç oldu." diye konuştu.

Tosic'i sakatlık, Larin ve Vida'yı ise işlemlerindeki eksiklik nedeniyle Ankara'ya getirmediklerinin bilgisini veren Güneş, "Larin tam hazır değildi, Vida ise hazırdı. Ancak işlemleri yetişmediği için bizimle beraber olmadılar." ifadelerini kullandı.

Güneş, Isparta'da eğitim uçağının düşmesi sonucu şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diledi.
 

- Osmanlıspor cephesi
 

Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz ise ilk müsabakayı 4-1 kaybettiklerini hatırlatarak, şunları söyledi:

"İyi oynadığımızı düşünüyorum, futbolcularımı kutluyorum. Antalya kampındaki pozitif görüntümüzü sahaya yansıttık. Pozitif futbol oynamak istedik. Skor anlamında kolay değildi. Ancak ilk devre pozisyon bulmuştuk, golü atmış olsaydık her şey olabilirdi. Takımımızı çok diri, istekli ve coşkulu gördük. Bu da bizi sevindirdi. Pozitif görüntüyü, Evkur Yeni Malatyaspor maçıyla ligin ikinci devresine de yansıtmamız gerekiyor."

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.