İstanbul B.B - Beşiktaş yine yenişemedi!

İstanbul B.B - Beşiktaş yine yenişemedi!

Spor Toto Süper lig'in ilk haftasında Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda karşılaştı.

Spor Toto Süper Lig'in ilk hafta mücadelesindeBeşiktaş ile Büyükşehir Belediyespor Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1 sona erdi.

İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmanın 59. dakikasında Cihan Haspolatlı'nın golüne Beşiktaş, 83. dakikada Hugo Almeida ile yanıt verdi ve mücadele 1-1 sona erdi.
 
Beşiktaş, İstanbul BŞB ile Olimpiyat Stadı'nda oynadığı 7 resmi maçta da rakibine üstünlük sağlayamadı.

İstanbul BŞB.: 1 Beşiktaş: 1

İKİNCİ YARI

M.S.Ve maçın hakemi Özgür Yankaya karşılaşmanın bittiğini işaret etti.

93'Uğur Boral ile Turgay Bahadır arasında orta sahada yaşanan hava topumücadelesinde siyah beyazlı oyuncu rakibine faul yaptı.

92'Fernandes'in ön direğe kullandığıserbest vuruşu Webo kafayla uzaklaştırmayı başardı.
 
91'Beşiktaş atağında Manuel Fernandes sağ kanatta yerde kalınca hakem faulü işaret etti. Beşiktaş tehlikeli sayılabilecek bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
 
90'İBB atağında Gökhan Süzen sol kanattan ceza sahası içine ortalamak istedi ancak top Hilbert'in suratına çarparak kornere gitti. Beşiktaşoyuncu bu pozisyonun ardından kısa süreli bir sakatlık geçirdi.
 
89'Manuel Fernandes'in ceza sahası içine yaptığı ortaya Sivok kafayı vurdu ve topu ağlarla buluşturdu ancak yan hakem kritik bir karar vererek siyah beyazlı oyuncunun ofsaytta olduğunu işaret etti.
 
88'İBB atağında Pierre Webo sağ kanattan içeriye sızmak istedi ancak Mehmet Akyüz rakibinin pozisyonunu bozarak topu takımına kazandırdı.
 
86'İBB'de Edin Visca oyundan çıkarken Ömer Can Sokullu yerine dahil oldu.
 
85'İBB atağında Geraldes sağ kanattan ceza sahası içine girdi ve pasını verdi ancak Sivok son anda araya girerek topu kornere gönderdi.
 
84'Manuel Fernandes'in altı pas içerisinde yaptığı ortaya Almeida çok iyi yükseldi ve kafayı vurarak topu ağlara gönderdi.
 
83'GOL! Hugo Almeida'nın golü Beşiktaş'a beraberliği getirdi.
 
82'İbrahim Toraman sağ kanattan ceza sahası içine girmek isterken Ekrem'in faulüne maruz kaldı. İBB'li oyuncu bu hareketi nedeniyle sarı kart gördü.
 
82'Beşiktaş'ın sağ kanattan geliştirdiği atakta Hilbert ceza sahası içine ortaladı. Kaleci Eduardo'nun boşa çıktığı pozisyonda hiçbir Beşiktaşoyuncutopa dokunamadı.
 
81'Evsahibi ekip İBB'de Cihan Haspolatlı oyundan çıkarken Gökhan Süzen yerine dahil olan isim.
 
80'İBB'de Turgay Bahadır Tom'un yerine oyuna girdi.
 
79'Olcay Şahan'ın ara pasında Necip ceza sahası içinde kaleci ile karşı karşıya kaldı ancak vuruşunda kaleci Eduardo'yu geçemedi.
 
78'Manuel Fernandes'in ceza sahası içine ortaladığı topu Mehmet Akyüz kafayla arkaya sektirdi ancak İbrahim Toraman ofsayta düştü.
 
77'Beşiktaşlı taraftarlar bu dakikalarda takımlarına olan desteklerini arttırdılar ve oyuncularından beraberlik golü istiyorlar.
 
76'Manuel Fernandes'in kullandığı frikik barajdan döndü. Portekizliyıldız ikinci kez şansını denedi ancak bir kez daha İBB savunması topun kaleye gitmesine izin vermedi.
 
75'Beşiktaş'ın ani atağında Fernandes ceza sahası içine girmek üzereyken Can Arat'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Bu hareket nedeniyle Can Arat sarı kart gördü.
 
74'İbrahim Toraman'ın havadan pasında Almeida topu kafayla Olcay Şahan'a indirmek istedi ancak Can Arat araya girerek topu kalecisine kazandırdı.
 
73'Sol kanatta topla birlikte ilerleyen Ekrem, ceza sahası içine ortaladı ancak Beşiktaş savunması topu kafayla uzaklaştırdı.
 
72'Beşiktaş maçın bitimine henüz 20 dakika kala bütün oyuncu değişikliği haklarını doldurdu.
 
71'Webo'nun kullandığı serbest vuruş üstten auta gitti.
 
70'Beşiktaş kaptanı İbrahim Toraman, İBB'lik Tom'a ceza yayı üzerinde yaptığı hareket nedeniyle sarı kart gördü.
 
69'Beşiktaş'ta oyuna yeni giren Mehmet Akyüz orta sahada topla buluşmak üzereyken Geraldes'in müdahalesiyle yerde kaldı.
 
68'Beşiktaş'ın yeni transferi Oğuzhan Özyakup, Hasan Türk'ün yerine oyuna girdi.
 
67'İBB'de Edin Visca'nın ceza sahası içine ortaladığı korneri penaltı noktasında Sivok kafayla uzaklaştırmayı başardı.
 
66'İBB'nin golcü futbolcusu Pierre Webo, kendisine yapılan hareketin ardından yerde kaldı ancak ciddi bir sakatlığı olmadığı için oyuna devam edildi.
 
65'Bu pozisyonun ardından Cenk Gönen kısa süreli bir sakatlık geçirdi.
 
64'İBB çok net bir gol pozisyonunu daha değerlendiremedi! Ekrem'in sol kanattan ceza sahası içine yaptığı ortayı Webo kontrol etti. Kaleci Cenk ile karşı karşıya kaldı ancak vuruşunda top direğe çarparak auta gitti.
 
62'Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Hugo Almeida, rakip yarı alanda baskı kurarak topu kapmak isterken rakibi Metin Depe'ye faul yaptı.
 
61'Beşiktaş'ta Mustafa Pektemek oyundan çıkarken Mehmet Akyüz yerine dahil oldu.
 
60'Korneri paslaşarak kullanan İBB'de Edin Visca arka direğe çok iyi ortaladı. Cihan Haspolatlı topun gelişine çok iyi vurdu ve kaleci Cenk Gönen'i mağlup ederek takımını 1-0 öne geçirdi.
 
59'GOL! İBB, Cihan Haspolatlı'nın golüyle 1-0 öne geçti.
 
59'İBB'nin sol kanattan geliştirdiği atakta Webo ceza sahası içinde topla buluştu. Webo vuruş açısı ararken Uğur Boral topu kornere gönderdi ve savunmasını rahatlattı.
 
58'Evsahibi ekip İBB tüm hatlarıyla Beşiktaş yarı alanına yerleşmiş durumda. Siyah beyazlılar maçın ilk 15 dakikasından sonra İBB yarı alanında tehlikeli atak yaratmakta güçlük çekti.
 
57'İBB atağında Ekrem sol kanattan ortaladı. Ancak Webo istediği vuruşu gerçekleştiremeyince top kaleci Cenk Gönen'de kaldı.
 
56'Mustafa Pektemek orta sahada topla ilerlemek isterken rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı ancak hakem oyunu devam ettirdi. Beşiktaşlı taraftarlar ve futbolcular bu karara tepki gösterdi.
 
55'Manuel Fernandes'in ceza sahası içine yaptığı ortaya Hugo Almeida kafayı vurdu ancak top kaleci Eduardo'nun ellerinde kaldı.
 
54'Beşiktaş'ın genç futbolcusu Hasan Türk sol kanatta topla buluşmak isterken yerde kaldı ve hakem faulü tespit etti.
 
53'Beşiktaş hazırlık paslarıyla rakip yarı alana yerleşmek istiyor.

52'Evsahibi ekip İBB'nin atağında Visca derinlemesine pasında Tom'u topla buluşturdu. Tom'un çaprazdan yaptığı vuruş az farkla auta gitti.

51'Roberto Hilbert sağ kanattan ceza sahası içine ortaladı ancak yan hakem topa hareketlenen Hugo Almeida'nın ofsayta düştüğünü tespit etti.

50'Olcay Şahan'ın uzak mesafeden beklenmedik vuruşu köşeden ağlarla buluşmak üzereyken kaleci Eduardo son anda topu çelerek gönderdi.

49'Beşiktaş'ın kontraatağında Fernandes'in pasında hareketlenen isim Uğur Boral oldu. Ancak İBB savunması son anda araya girerek topu taça gönderdi.
 
48'Edin Visca'nın direkt kaleye gönderdği frikik vuruşunu kaleci Cenk son anda kornere gönderdi.
 
47'İBB'nin göbekten atağında Tom, Mustafa Pektemek'in müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem faulü verdi. Beşiktaşlı oyuncu bu faulü nedeniyle sarı kart gördü.

46'İkinci yarı İBB'li oyuncuların vuruşu ile başladı...

İLK YARI
 
D.A.Ve hakem Özgür Yankaya ilk yarının sona erdiğini işaret eden düdüğünü çaldı.
 
45'Maçın 4. hakemi ilk yarının sonun 1 dakika eklendiğini işaret etti
 
44'İBB'nin sağ kanattan geliştirmek istediği atakta Cihan topla buluşmak üzereyken Uğur Boral araya girdi ve topu takımına kazandırdı.
 
41'Cihan Haspolatlı'nın sağ kanattan ceza sahası içine yaptığı ortaya Webo kafayı vurdu ancak top yandan auta gitti.
 
40'İBB'nin kontraatağında Tom pasını Visca'ya verdi. Kaleci Cenk Gönen ile karşı karşıya kalan Visca'nın aşırtma vuruşunu siyah beyazlı eldiven başarılı bir şekilde kurtarmayı başardı. İBB maçın başından bu yana en net pozisyonundan eli boş dönmüş oldu.
 
39'Manuel Fernandes'in ceza sahası içine yaptığı ortayı İBB savunması kafayla uzaklaştırmayı başardı.
 
37'İBB hazırlık paslarıyla Beşiktaş yarı alanına yerleşmek isterken Can Arat'ın sağ kanada gönderdiği uzun pas yerini bulmadı.
 
35'Beşiktaş'ın genç futbolcusu Hasan Türk ile Samuel Holmen'in kafa topu mücadelesi sonrasında İBB'li oyuncu yerde kaldı ve kısa süreli bir sakatlık geçirdi.
 
32'İBB atağında Edin Visca sol kanattan ceza sahası içine ortaladı ancak top kaleci Cenk Gönen'de kaldı.
 
31'Edin Visca sol kanatta hareketlenen Ekrem'e pasını aktardı ancak Hilbert kritik bir müdahale yaparak topu taça gönderdi.
 
29'İBB atağında Mahmut Tekdemir uzak mesafeden şutunu çekti. Cenk Gönen'den seken topu İbrahim Toraman güçlükle uzaklaştırdı.
 
28'Tom'un pasında Geraldes sağ kanattan bindirme yaptı. Portekizli oyuncunun ortası Beşiktaş savunmasına çarparak kornere gitti.
 
26'İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Samuel Holmen orta sahada topla buluşmak istedi ancak Necip Uysal'ın faulüne maruz kaldı.
 
24'Tom'un kullandığı serbest vuruş doğrudan auta gitti.
 
22'Sakatlanarak oyundan çıkan Beşiktaşlı Veli Kavlak'ın sol baldırında darbeye bağlı gerilme olduğu öğrenildi. Başarılı futbolcunun son durumu çekilecek MR'dan sonra belli olacak.
 
20'Cihan Haspolatlı orta sahada Necip Uysal'a arkadan yaptığı faul nedeniyle sarı kart gördü.
 
19'Beşiktaş'ta Veli Kavlak sakatlığı nedeniyle oyuna devam edemeyince yerine Necip Uysal dahil oldu.
 
18'İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Edin Visca rakip ceza sahası içerisinde İbrahim Toraman'a yaptığı faul nedeniyle sarı kart gördü.
 
17'Beşiktaş ceza sahası içinde topla buluşan Holmen vuruş açısı aradı. Ancak şutu savunmadan geri döndü. Pozisyonun devamında Tom'un sağ kanattan ceza sahası içine yaptığı ortayı siyah beyazlılar uzaklaştırmayı başardı.
 
16'Olcay'ın pasında sol kanatta hareketlenen Almeida, ceza sahası içine yerden sert bir orta yaptı. Topa hareketlenen Mustafa Pektemek vuruşu gerçekleştiremeyince atak sonuçsuz kaldı.
 
15'Beşiktaşfutbolcu Veli Kavlak az önce yerde kaldığı pozisyon nedeniyle kısa süreli bir sakatlık geçirdi. Sağlık ekipleri siyah beyazlı futbolcunun tedavisini yapmak üzere oyun alanına geldi.
 
13'Evsahibi ekip İstanbul Büyükşehir Belediyespor rakip yarı alanda çoğalmakta güçlük çekiyor.
 
11'Manuel Fernandes'in ceza sahası içine yaptığı ortaya İbrahim Toraman kafayı vurdu ancak top ters kanada doğru açıldı. O bölgede topla buluşan Hilbert ceza sahası içine tekrar ortalamak istedi ancak meşin yuvarlak savunmaya çarparak kornere gitti.
 
10'Veli Kavlak sağ kanatta topla ilerlemek isterken Metin Depe'nin faulüne maruz kaldı ve takımına serbest vuruş kazandırdı.
 
8'Metin Depe'nin pasında Ekrem sol kanatta topla buluşmak istedi ancak Roberto Hilbert kritik bir müdahale ile topu taça göndererek tehllikenin büyümesini
engelledi.
 
7'Evsahibi ekip İstanbul Büyükşehir Belediyesi, maçın başından bu yana henüz organize bir atak geliştirebilmiş değil.
 
6'Manuel Fernandes'in ön direğe ortaladığı serbest vuruşu İBB savunması kafayla uzaklaştırmayı başardı.
 
5'Beşiktaş sol kanattan atak geliştirmek isterken Uğur Boral Tom'un müdahalesiyle yerde kaldı. Bu hareket sonrasında Tom sarı kart gördü.
 
4'Maçın ilk dakikalarında Beşiktaş oyunun kontrolünü eline almış gözüküyor. Siyah beyazlılar pas yaparak rakip yarı sahaya yerleşme çabasında.
 
3'Beşiktaş yine sol kanattan atak geliştirme hazırlığındaydı ancak Uğur Boral'ın pası isabetli olmayınca pozisyon autla sonuçlandı.
 
2'Hugo Almeida'nın pasında Olcay Şahan sol kanatta topla buluşmak istedi ancak İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yeni transferi Geraldes araya girerek topu taça gönderdi.
 
1'Ve mücadele Beşiktaşlı oyuncuların vuruşu ile başladı. Her iki takıma da başarılar dileriz...
Spor Toto Süper Lig'de birinci hafta mücadelesinde şampiyonluk adaylarından Beşiktaş, deplasmanda eski çalıştırıcısı Carlos Carvalhal yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a konuk olurken Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak mücadele saat 20:00'da başlayacak.
 
Zorlu karşılaşmada Özgür Yankaya görev yaparken, Yankaya'nın yardımcıklarını ise Bülent Gökçü ve Muhittin Gürses yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Serkan Çınar.
 
 
İSTANBUL BŞB
Eduardo
Geraldes
Can
Metin
Ekrem
Cihan
Tom
Visca
Mahmut
Holmen
Webo
 
BEŞİKTAŞ
Cenk
Hilbert
İbrahim Toraman
Sivok
Uğur
Hasan
Fernandes
Veli
Olcay
Musta
Almeida

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.