Kartal'ın kanadı City'e takıldı

Kartal'ın kanadı City'e takıldı

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Beşiktaş, kampın en ciddi hazırlık maçında Manchester City'ye 2-0 mağlup oldu.

Insbruck'ta oynanan karşılaşmayı Beşiktaş, başarılı bir performans ortaya koymasına rağmen mücadeleyi 2-0 kaybetti.

Karşılaşmada Manchester City'nin golleri 45. dakikada Kun Agüero ve 54. dakikada Vincent Kompany kaydetti. Mücadelede Beşiktaş, yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremezken Veli Kavlak'ın bir şutu da direkten döndü.Siyah beyazlı takım Avusturya'daki üçüncü hazırlık maçını Polonya ekibi SSA Jagiellonia Bialystok ile oynayacak.

 

FERNANDES FARKI

Mücadeleye Cenk, Hilbert, Ersan, İbrahim Toraman, Uğur Boral, Necip, Veli, Fernandes, Olcay Şahan, Mustafa Pektemek, Mehmet Akyüz 11'i ile başlayan siyah beyazlılar maça ilk dakikalardan baskılı başladı.

 

Orta alanda Fernandes'in etkili oyunu ile hücuma çıkmakta zorlanmayan siyah beyazlı takımda savunma da Tevez ve Agüero gibi hızlı forvetlere büyük ölçüde göz açtırmadı.

 

BASİT HATALAR GOL OLDU

Karşılaşmada ilk yarının son dakikalarına gelinirken Manchester City, organize geliştirdiği atakta Agüero ile gol buldu.İkinci yarıua da istekli başlayan Beşiktaş'ta 54. dakikada savunma arkasına sızan Kompany, Cenk'in üzerinden topu ağlarla buluşturarak skoru 2-0'a getirdi.Kalan dakikalarda Beşiktaş'da Fernandes'in yerine Muhammed Demirci oyuna girdi. Genç oyuncu fazla topla buluşma şansı yakalayamazken siyah beyazlılar ikinci hazırlık maçından mağlubiyetle ayrıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.