Beşiktaş - Karabükspor 0-0

Beşiktaş - Karabükspor 0-0

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Karabükspor'u konuk etti. Maç golsüz sona erdi. Mücadele Rotahaber.com farkıyla...

Spor Toto Süper Lig'de 10. hafta maçında Beşiktaş Kardemir Karabükspor'u Recep Tayyip Erdoğn Stadı'nda konuk etti. Bu sezon Olimpiyat Stadı'ndan sonra ilk kez Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynayan Siyah Beyazı takım taraftarından da yoksun mücadele etti. Beşiktaş-Karabükspor maçını sadece kadın ve çocuk taraftarlar izledi. Mücadele golsüz sona ererken Beşiktaş şampiyonluk yolunda 2 puan kaybetti...
 
 
 
BEŞİKTAŞ - KARABÜKSPOR 0-0 (MAÇ SONUCU)
 
SAAT: 19:00
HAKEM: Barış Şimşek
YAYIN: LigTV
 
BEŞİKTAŞ: Tolga, Hutchinson, Sivok, Ersan, Motta, Veli, Oğuzhan, Fernandes, Gökhan Töre, Olcay, Almeida
YEDEKLER: Cenk, İsmail, Kerim, Gökhan Süzen, Serdar, Mehmet, Eneramo
TEKNİK DİREKTÖR: Slaven Bilic
 
KARABÜKSPOR: Waterman, Yiğit, Mabiala, Erkan, Uğur, Hakan, Sow, Akpala, İshak, Lualua, İlhan Parlak
YEDEKLER: Bora, Ahmet İlhan, Puygrenier, Furkan, Erdem, Emre, Beykan
TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas
 
MAÇTAN NOTLAR...
 
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasındaki Kardemir Karabükspor karşılaşmasıyla Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'na ilk kez ev sahibi olarak çıktı. Siyah-beyazlılar, BJK İnönü Stadı'nın yeniden yapımı için yıkılmasının ardından derbi karşılaşmaları hariç maçlarının oynanacağı açıklanan Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda bu sezon ilk kez Kardemir Karabükspor'u konuk etti. Beşiktaş, bu sezon daha önce oynadığı iç saha maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapmıştı.
 
KADIN VE ÇOCUKLAR İZLEDİ
 
Galatasaray derbisinde çıkan olaylar nedeniyle 4 maç seyircisiz oynama cezası alan Beşiktaş, Kardemir Karabükspor mücadelesiyle seyircisiz ikinci maçını oynadı. Karşılaşmayı sadece kadınlar ile 12 yaş ve altı çocuklar tribünden izleyebildi. Karşılaşmayı 3 bine yakın kadın ve çocuk taraftar tribünlerden izleyerek, takımlarına destek oldu. Taraftarlar, ısınma haraketleri sırasında futbolcuları tek tek tribünlere çağırıp destek verirken, Veli Kavlak'ın da doğum gününü kutladı.
 
SİVOK 2 HAFTA SONRA 11'DE
 
Beşiktaş'ta sakatlığı geçen Çek futbolcu Tomas Sivok, 2 haftanın ardından Kardemir Karabükspor maçıyla takıma döndü. Deneyimli futbolcu, Kardemir Karabükspor maçında sahaya ilk 11'de çıktı.
 
ESCUDE KADRODA YOK, SERDAR KURTULUŞ YEDEKTE
 
Teknik direktör Slaven Bilic'in bu sezon ligdeki tüm maçlarda ilk 11'de sahaya sürdüğü ve 90'ar dakika forma giyen Julien Escude'yi kadroya almazken, Serdar Kurtuluş'u da ilk kez yedek soyundurdu. Bilic, savunmanın göbeğinde Escude'nin yerine sakatlığı geçen Sivok'u, savunmanın sağında ise Serdar Kurtuluş'un yerine Atiba Hutchinson'ı oynattı.
 
İSMAİL KÖYBAŞI İLK KEZ KADRODA
 
Beşiktaş'ta İsmail Köybaşı, uzun süren sakatlığının ardından ilk kez 18 kişilik maç kadrosunda yer aldı. Milli futbolcu, Kardemir Karabükspor maçında yedek kulübesinde otururken, Michael Eneramo da kadroya dahil edildi. Siyah-beyazlılarda, İsmail, Eneramo ve Serdar'ın yanı sıra Cenk Gönen, Gökhan Süzen, Mehmet Akgün ve Kerim Frei da yedek kulübesinde yer alan futbolcular oldu.
 
ALMEIDA FORVETTE
 
Siyah-beyazlılarda hafta içinde yapılan taktik çalışma sırasında sol ayağında ağrı bulunan Hugo Almeida, Kardemir Karabükspor karşısında takımdaki yerini aldı. Beşiktaş'ta son antrenmanda sakatlanan Mustafa Pektemek ile sakatlıkları süren Muhammed Demirci, Necip Uysal ile grip olan Ömer Şişmanoğlu ve belinde ağrısı olan Pedro Franco 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı. Ayrıca, yabancı kontenjanına takılan Escude, Holosko ve Dentinho da kadroya dahil edilmedi. Bu arada karşılaşmayı A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim de izledi.
 


ROTAHABER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.