Kartal'ın zaferi İsrail manşetlerinde

Kartal'ın zaferi İsrail manşetlerinde

Beşiktaş'ın İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv'i 5-1 gibi ezici bir skorla yenmesi İsrail basınında da geniş yer buldu.

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda temsilcimiz Beşiktaş'ın Fiyapı İnönü Stadı'nda İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv'i 5-1 gibi net bir skorla geçmesi İsrail basınında da geniş yer buldu.

"SEFİLLER GİBİ OYNADIK"

İsrail'in önemli gazelerinden Haaretz, geniş yer ayırdığı haberde maç için alınan güvenlik önlemlerine vurgu yaptı. Maccabi Tel Aviv'in 5-1 kaybetmesini sefillik olarak nitelendiren İsrail gazetesi, Beşiktaş taraftarından da övgüyle bahsetti. İsrail takımının özellikle savunmada yapmış olduğu hatalara göndermede bulunan Haaretz gazetesi, 'Muhteşem gecede Maccabi başka bir hikaye oldu' şeklinde bir yorumda bulundu.

"TÜRKLER YÜKSEK TOPLARI POMPALADI"

Beşiktaş'ın yapmış olduğu atakları 'Türkler yüksek topları pompaladı' yorumunda bulunan Haaretz gazetesinde, Hugo Almeida'dan da övgüyle bahsedildi.

"FİLİSTİN YANLISI TÜRKLER STATTA"

Maç öncesi Beşiktaş'a destek vermek için Fiyapı İnönü Stadı'nın çevresinde Filistin bayraklarıyla maça gelen Türk taraftarın fotoğrafları da yayınlayan Haaretz gazetesi: ''Filistin yanlısı Türkler İnönü Stadı'nda''  başlığını kullandı.

THE JARUSALEM POST

İsrail'in bir diğer önemli gazetesi olan The Jerusalem Post'da geniş yer ayırdığı maç için 'Acı Hayal Kırıklığı' manşetini attı.

"TÜRKLER BİZİ SAVUNDU AMA.."

Maç öncesi alınan güvenlik önlemlerine ve herhangi bir olayın yaşanmamasına atıfta bulunan gazete: ''Türkler bizi savundu, ama bizim savunmamız takımızı koruyamadı'' ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın 2 golü atan Almeida'dan da övgüyle bahseden The Jerusalem Post gazetesi, alınan ağır yenilgiyi ''Maccabi üzerinde sefalet'' şeklinde yorumladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.