Quaresma'nın istediği 10 numara

Quaresma'nın istediği 10 numara

Aradığımız 10 numara Braga'da oynuyor. Hugo Viana, herkesin istediği pası verecek gerçek bir yıldız. Onunla oynamak sizi rahatlatır"

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, UEFA Avrupa Ligi'nde Braga ile oynanacak maçlar öncesi rakibi değerlendirirken, Sporting'den eski takım arkadaşı 28 yaşındaki Hugo Viana'ya övgüler yağdırdı.

Fotomaç'ta yer alan habere göre Beşiktaş yönetime "Aradığınız 10 numara Braga'da forma giyiyor, onu mutlaka alın" mesajı veren Portekizli yıldız, Record gazetesine yaptığı açıklamada, "Tabii ki onu benim takımımda görmek isterdim" yorumunu yaptı.

YENi GÖZDE OLUR

Quaresma, Beşiktaş'ın uzun zamandır bir 10 numara arayışında olduğunu ifade ederek, "Viana'yı herkesten iyi tanıyorum. O beni iyi bilir, ben de onu iyi biliyorum. Viana ile oynamak inanın çok kolaydır. Hugo, herkesin istediği pası verecek yeteneğe sahiptir, sadece istiyor olması yeter. Onunla oynarken söylemenize gerek yok, o sizi görmese de bunu hissedersiniz. Beşiktaş formasını giydiğinde, tribünlerin yeni gözdesi olacaktır."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.