Beşiktaş'ta şok kavga ve kadro dışı! İşte büyük kavganın sebebi...

Beşiktaş'ta şok kavga ve kadro dışı! İşte büyük kavganın sebebi...

Beşiktaş'ın dün oynadığı ve 2-1 kazandığı Hajduk Split maçında münakaşa ettikleri ve sabah ki idmanda ise kavga ettiği belirtilen İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk kadro dışı bırakıldı. Yöetim Kurulu üyesi Ahmet Kavalcı yaşanan kavganın perde arkasını anlat

İşte Beşiktaş'ın resmi sitesinden yapılan o açıklama;

İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk, Beşiktaş'a yakışmayacak hareketleri nedeniyle süresiz olarak kadro dışı bırakıldı.

Hırvatistan'da Hajdut Split'i 2-1 yenen ve İstanbul'a dönen Futbol Takımımız'ın bu sabahki antrenmanı öncesinde, Beşiktaş'a yakışmayacak şekilde kavga ettikleri öğrenilen İbrahim Toraman ile Sezer Öztürk, Futbol Genel Direktörümüz Önder Özen ve Teknik Direktörümüz Slaven Bilic'in talepleri doğrultusunda, Futbol Şubemizin kararı ile süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştır. 

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız 

İŞTE KAVGANIN PERDE ARKASI!

Yaşanan olaylar ile iligli NTV Spor'a  açıklamalarda bulunan futbol A takımından sorumlu yönetim kurulu üyesi Ahmet Kavalcı; "Oynanan maç sonrası iki oyuncumuz arasında sözlü tartışma yaşandı. Araya girererek gerginliği sona erdirdik. İstanbul'a dönüşümüzde hocamız Slaven Biliç tesislerde kalınacağını belirtti ve tüm oyuncular odalarına çekildi. Fakat sabah 3-4 civarında Sezer ve İbrahim odalarından çıkarak fiziki olarak kavga etmeye başlamış. Sesleri duymamızla birlikte olayın gerçekleştiği yere giderek duruma  hemen müdahele ettik. Futbolcuları ayırdık ve olayı yatıştırdık. Ancak bu iki üzücü kavga yaşanmamış gibi,  sabah yapılan antrenman öncesi Sezer ve İbrahim Toraman'ın tekrar kavgaya tutuşması üzerine teknik direktörümüz Slaven Biliç oyunculardan antrenmanı terk etmesini istedi. Sayın Biliç'in bize sunduğu rapor doğrultusunda başkanımız Fikret Orman ile görüştük ve yönetim olarak Sezer Öztürk ile İbrahim Toraman'ın süresiz kadro dışı bıraklımasına karar verdik" diye konuştu.
  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.