Beşiktaş son saniyede yıkıldı

Beşiktaş son saniyede yıkıldı

Süper Lig'in 30. haftasında oynanan derbide, Beşiktaş son saniyede yediği golle Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yolunda son derece kritik olan maçta lider Beşiktaş evinde Fenerbahçe'yi ağırladı. Takipçisi Başakşehir'in kazandığı haftada hata yapmak istemeyen siyah-beyazlı ekip mutlak 3 puan için sahaya çıktı.

İLK YARININ SONUNDA ABOUBAKAR SAHNEYE ÇIKTI

Derbiye beklendiği gibi Beşiktaş baskılı başlarken, Fenerbahçe oyunu kendi yarı sahasında kabul etti. Son derece tempolu geçen ilk 45 dakikada Beşiktaş Quaresma ile etkili ataklar geliştirdi. 

İlk yarıda İsmail Köybaşı karşısında etkili olan Portekizli Quaresma, golün de mimarı oldu.

45. dakikada savunmanın arkasına sarkan Quaresma tek topla içerideki Aboubakar'ı gördü, Kamerunlu golcü de meşin yuvarlağı ağlara göndermekte zorlanmadı. İlk yarı bu golle 1-0 sona erdi.

ADVOCAAT 2 DEĞİŞİKLİKLE BAŞLADI

Maçın ikinci yarısına Fenerbahçe 2 değişiklikle başladı. Hollandalı Advocaat, ilk yarının en kötü ismi olan İsmail Köybaşı'nı çıkardı yerine Ozan Tufan'ı aldı. Neustadter'in yerine ise oyuna dahil olan isim Salih Uçan'dı.

SKERTEL VE JOSEF ATILDI 

Karşılaşmanın ikinci yarısı da son derece tempolu geçti. İki takımın da pozisyonlar bulduğu maçın son bölümünde Fenerbahçe'den iki futbolcu kırmızı kart gördü.

Önce maçın 87. dakikasında Skertel ardından 90'da Josef ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan atıldı. 

BEŞİKTAŞ SON SANİYEDE YIKILDI

Beşiktaş adeta son saniyede yıkıldı. Maç artık bitti denilirken Beşiktaş ceza sahasına doldurulan topta Fabri'nin büyük hatasında Marcelo'nun ters vuruşu ağlara gitti, bu golle maç 1-1 sona erdi.

Süper Lig'in bitimine 4 hafta kala Beşiktaş ile Başakşehir arasındaki puan farkı 2'ye indi. Beşiktaş 65, Başakşehir ise 63 puanda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.