Tolga Zengin: 'Namaz kıldığım için eleştirildim'

Tolga Zengin: 'Namaz kıldığım için eleştirildim'

Beşiktaş'ın ve Milli Takım'ın başarılı kalecisi Tolga Zengin, siyaseti seven bir insan olmadığını belirtti ve namaz kıldığı için geçmişte bazı yöneticiler tarafından eleştirildiğini söyledi.

Tolga Zengin: 'Namaz kıldığım için eleştirildim'

 
Milliyet'ten Bilal Meşe'ye konuşan Tolga Zengin konuyla ilgili şunları söyledi: "Önemli olan, vatanına hayırlı evlat, hayırlı insan olmak. İnançlarını saklayan bir insan da değilim. Namaz kıldığım için yöneticiler tarafından eleştirildiğimi biliyorum. Yabancı oyuncu sahaya çıkarken, istavroz çıkarıyor. O onun doğrusu, bu da bizim doğrumuz. O da dua ediyor, biz de namaz kılıyoruz. Yabancıya bi şey yok, biz namaz kılıyoruz diye eleştirildiğimiz zamanlar oldu. Olmaz, bu bir inanç meselesidir. Herkes birbirine saygılı olacak. Bir görüşüm var tabii ki... Her kesimden arkadaşım var. Özgürsek, laik bir devletsek, cumhuriyetçi bir ülkeysek, isteyen başörtüsünü de takar, isteyen mini eteğini de giyer. Önemli olan herkesin birbirine saygı duymasıdır. Vatan, milletin siyaseti olmaz ağabey. Bu ülke hepimizin."
 
‘Olcan Adın için devrede değilim’
 
Olcan’ın Beşiktaş’a gelmesi için devreye girdiğine yönelik iddialar hakkında da konuşan Tolga Zengin, "Olcan için devreye girmem söz konusu değil" dedi.
 
Trabzonspor’da kaptanlık yaptığını, bu yüzden böyle bir şeyin söz konusu olamayacağını ifade eden başarılı kaleci, "Ama şöyle bir şey var, eğer Olcan ayrılmak isterse, tabii ki bize gelmesini isterim." diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.