Kara gecede Kartal ışıl ışıl!

Kara gecede Kartal ışıl ışıl!

Grupta daha önce üst tura çıkmayı garantileyen Beşiktaş, İngiliz temsilcisi Tottenham'ı 1-0 yenerek grubu 1. sırada tamamladı

"Kara Kartallar" Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ilk maçta Londra'da 1-1 berabere kaldığı İngiliz ekibi Tottenham ile karşılaştı.

Demba BA ve Atiba gibi kilit oyuncularından yoksun sahaya çıkan siyah-beyazlı temsilcimize tarihi zaferi getiren gol Cenk Tosun'dan geldi. Maçta bir topu direkte patlayan Cenk Tosun, Demba Ba'nın yokluğunda takımına hayat veren golü attı ve Beşiktaş dev maçta sahadan 1-0 galibiyetle ayrıldı.

KARA GECEDE MAÇ 27 DAKİKA DURDU

İlk yarıda 15, ikinci yarıda da 12 dakikalık duraklamalarla, elektrik kesintisi nedeniyle maça toplam 27 dakika ara verildi.

Bu sonucun ardından puanını 12'ye çıkaran Beşiktaş C Grubu'ndan lider olarak bir üst tura yükseldi. Tottenham ise 11 puanla ikinci sıradan bir üst tura yükseldi.

--------------------------------------------------------

Beşiktaş: 1 - Tottenham: 0

Stat: Atatürk Olimpiyat

Hakemler: Stefan Johannesson, Fredrik Nilsson, Daniel Gustavsson (İsveç)

Beşiktaş: Tolga Zengin, Serdar Kurtuluş, Franco, Ersan Adem Gülüm (Dk. 46 Atınç Nukan), Motta, Necip Uysal, Gökhan Töre (Dk. 84 İsmail Köybaşı), Sosa, Kerim Frei Koyunlu (Dk. 90+3 Furkan Yaman), Olcay Şahan, Cenk Tosun

Tottenham: Vorm, Walker (Dk. 76 Capue), Rose, Kaboul, Chiriches, Paulinho (Dk. 69 Lennon), Townsend, Dembele, Chadli, Stambouli, Soldado (Dk. 69 Lamela)

Gol: Dk. 59 Cenk Tosun (Beşiktaş)

Sarı kart: Dk. 21 Ersan Adem Gülüm (Beşiktaş)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.