Beşiktaş Trabzonspor maçı özeti ve sonucu

Beşiktaş Trabzonspor maçı özeti ve sonucu

Spor Toto Süper Lig'in ilk dev maçında Beşiktaş ile Trabzonspor, Atatürk Olimpiyat'ta karşı karşıya geldi. Kırmızı kartın çıktığı, topların direkten döndüğü muhteşem gecede, Bordo Mavililer, Kara Kartal'ı devirmeyi başardı.

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasındaki dev maçta Trabzonspor, Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş'ı 2-1 yendi.

Mücadelenin 53. dakikasında Bordo-Mavililer Yusuf Erdoğan'ın attığı golle 1-0 öne geçti. 57'de ise Quaresma çıktı sahneye... Portekizli yıldız, ceza sahası dışında sağ çaprazdan şutunu çekti ve yan direğe çarpan top kaleci Onur Kıvrak'ı yanıltarak ağlarla buluştu: 1-1... Bu golden 3 dakika sonra Q7 ikinci sarıdan kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. 87. dakikada ise Erkan Zengin, attığı şık golle Trabzonspor'a 3 puanı getirdi: 1-2... Erkan Zengin geçen hafta da Bursaspor maçında attığı topuk golüyle takımına 3 puanı getiren isim olmuştu. Geçen sezon 15 maçı suskun geçen İsveçli futbolcu bu sezona Zengin bir start yapmış oldu.

Bu sonucun arından Trabzonspor 6 puana yükseldi. Beşiktaş ise 3 puanda kaldı... Öte yandan Trabzonspor, Beşiktaş'ı 7 yıl sonra yenmeyi başardı.  
 
BEŞİKTAŞ-TRABZONSPOR MAÇI
 
TRABZONSPOR'DA 3 SAKAT
Trabzonspor, güçlü rakibi Beşiktaş'a karşı deplasmanda çıktığı müsabakada sakatlıkları nedeniyle 3 oyuncusunu kullanamadı. Bordo-mavili ekipte, sakatlıkları bulunan Jose Bosingwa, Mehmet Ekici ve Mustapha Yatabare, Beşiktaş müsabakasında da takımdaki yerlerini alamadılar.

TARAFTARINDAN YOKSUN
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda gerçekleştirilen müsabakada Trabzonspor, taraftar desteğinden yoksun olarak sahaya çıktı. İki kulüp arasında, deplasmana seyirci götürülmemesi yönünde varılan anlaşma nedeniyle, bu maçı bordo-mavili taraftarlar stattan takip edemedi. 

Stat: Atatürk Olimpiyat

Hakemler: Ali Palabıyık, Mehmet Cem Satman, Serkan Çimen

Beşiktaş: Tolga Zengin, Beck, Rhodolfo, Ersan Adem Gülüm, Motta, Hutchinson, Quaresma, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Cenk Tosun

Trabzonspor: Onur Recep Kıvrak, Cavanda, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Constant, Mbia, Okay Yokuşlu, Yusuf Erdoğan, Özer Hurmacı, Erkan Zengin, N'Doye

Goller: Dk. 53 Yusuf Erdoğan, Dk. 84 Erkan Zengin (Trabzonspor), Dk. 57 Quaresma (Beşiktaş)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.