Beşiktaş'ı Q7 uçurdu: 2-3

Beşiktaş'ı Q7 uçurdu: 2-3

Avrupa Ligi E Grubu'nda 6 puanla ikinci sırada bulunan Beşiktaş, İstanbul'da 5-1 yendiği Maccabi Tel Aviv'i deplasmanda Quaresma'nın muhteşem futboluyla yenmeyi başardı.

 

MACCABI TEL AVIV-BEŞİKTAŞ: 2-3

STAT: Bloomfield
HAKEM: Serge Gumienny
SAAT: 22.05

MACCABİ TEL AVİV: Levy, Vered, Pavicevic, Yeini, Saban, Israilevich, Alberman, Puncec, Itzhaki, Atar, Colautti
TEKNİK DİREKTÖR: Motti Iwanir

BEŞİKTAŞ: Cenk, Hilbert, Sivok, Egemen, İsmail, Ekrem, İbrahim Toraman, Ernst, Quaresma, Fernandes, Almeida
TEKNİK DİREKTÖR: Carlos Carvalhal

kullanMaça Beşiktaş başladı. Başarılar Beşiktaş..

3. dakika: Tel Aviv gole çok yaklaştı. Quaresma'nın büyük hatasıyla kaleciyle karşı karşıya gelen Colautti'nin vuruşunda kaleci Tolga gole izin vermedi.

6. dakika: Beşiktaş atağında İsmail sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Almeida yükseldi kafayı vurdu ama top auta çıktı.

10. dakika: Beşiktaş atağında Almeida çalımlarla ceza sahasına girmek istedi ama savunma son anda topa ayak koydu.

kullan12. dakika: Tel Aviv'de Itzhaki yaptığı faulün ardından sarı kart gördü.

kullan15. dakika: Beşiktaş'ta Quaresma rakibine yaptığı hareketin ardından sarı kart gördü.

18. dakika: Beşiktaş atağında sağ kanatta topla buluşan Hilbert'in arka direğe ortasında, Almeida kafayı vurdu ama top az farkla yandan auta girdi.

23. dakika: Maccabi Tel Aviv yine gole çok yaklaştı. Alberman sağ kanattan ceza sahası içine sert bir orta yaptı, Colautti hareketlendi ama savunma son anda altıpas içinde müdahele ederek topu kornere gönderdi ve mutlak bir golü önledi.

26. dakika: Beşiktaş atağında soldan çizgiye inen Quaresma arka direğe ortasını yaptı, Hilbert'ten önce savunma topa ayak koydu.

30. dakika: Maccabi Tel Aviv atağında Itzhaki ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top kaleci Cenk'te kaldı.

35. dakika: Maccabi Tel Aviv'de Itzhaki sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

39. dakika: Beşiktaş atağında Quaresma topla beraber ceza sahası içine yöneldi ama ayağından topu açınca savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

41. dakika: Beşiktaş atağında Almeida yaklaşık 30 metreden şansını denedi, top yandan auta gitti.

kullan45+1. dakika: Beşiktaş muhteşem bir golle öne geçti. Soldan çigiyen inen Ernst'in penaltı noktası önüne ortasında, Q7 muhteşem bir voleyle topu ağlara gönderdi. 1-0

kullanİlk yarı sona erdi.

kullanİkinci yarıya Tel Aviv başladı.

46. dakika: Beşiktaş atağında Fernandes ceza sahası dışından harika vurdu, kaleci sonda golü önledi.

kullan47. dakika: Beşiktaş sol köşeden korner kazandı. Fernandes'in ön direğe ortasında İbrahim Toraman şık bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. 0-2

53. dakika: Beşiktaş atağında Fernandes sağ kanatta topla buluştu, ceza sahası içine yerden oynadı ama top savunmaya çarparak kaleci Barak'ta kaldı.

kullan59. dakika: Tel Aviv farkı 1'e indirdi. Sol köşeden kullanılan korner sonrası ceza sahası içinde oluşan karambolde, Yein'i yakın mesafeden vuruşunu yaptı ve top ağlara gitti. 1-2

kullankullan63. dakika: Pozisyon sonra tartışan İbrahim Toraman ve Pavicevic sarı kart gördü.

67. dakika: Beşiktaş atağında savunmanın arkasına atılan uzun pasın ardından Quaresma ofsayta yakalandı.

kullan70. dakika: Maalesef Tel Aviv beraberliği buldu. Logasi kaleye yaklaşık 25 metreden vuruşunu yaptı, Kaleci Cenk'in solundan top ağlara gitti. 2-2

74. dakika: Maccabi Tel Aviv atağında Israilevich ceza sahası içinde topla buluştu, bekletmeden altıpas içine yerden oynadı ama savunmada Sivok son anda araya girerek topu kornere gönderdi.

78. dakika: Beşiktaş'ta Fernandes sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Ernst yükseldi kafayı vurdu ve kaleci Barak iki hamlede topun sahibi oldu.

kullan81. dakika: Beşiktaş'ta ofsayt düdüğünden sonra topa vuran Almeida sarı kart gördü.

84. dakika: Beşiktaş 3. gole çok yaklaştı. Quaresma sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Almeida altıpas içinde bomboş pozisyonda yükseldi kafayı vurdu ve kaleci Barak son anda müdahele ederek mutlak bir golü önledi.

89. dakika: Beşiktaş atağında Alemiada penaltı noktası önünden topu ağlara gönderdi ama Almeida topu alırken rakibine faul yaptı.

3 dakika duraklama işaret edildi.

kullan90+3. dakika: Beşiktaş yeniden öne geçti. Quaresma harika çalımlarla sağdan ceza sahasına sokuldu, sert bir şutla topu ağlara gönderdi. 2-3

kullanMaç sona erdi, Beşiktaş maçı 3-2 kazandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.