Beşiktaşlı futbolcu bıçaklandı

Beşiktaşlı futbolcu bıçaklandı

Beşiktaşlı oyuncu Sezer Öztürk, Almanya'nın Köln kentinde bıçaklandı.

Beşiktaşlı Sezer Öztürk, dün akşam Almanya'da uğradığı bıçaklı saldırıda yaralandı. Hastanede tedavi altında bulunan Sezer Öztürk'ün hayati tehlikesi bulunmuyor.

Beşiktaş'ta yaklaşık 3 ay önce kadro dışı bırakılan Sezer Öztürk'ün 4 Ocak cumartesi akşamı, Almanya'nın Düsseldorf kentinde uğradığı bıçaklı saldırı nedeniyle yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Siyah beyazlı teknik heyet tarafından süresiz izin verilen Sezer, tatil için gittiği Almanya'nın Düsseldorf kentinde dün akşam bıçaklı saldırıya uğradı. Her iki kolundan ve sol bacağından yaralanan 28 yaşındaki futbolcu ve kuzeni Düsseldorf kentideki bir hastanede tedavi altına alındı. Hayati tehlikesi bulunmayan Sezer'in sol bacağına aldığı yaranın ciddi olduğu öğrenildi.

Sezer Öztürk'ün yarın farklı bir hastaneye götürüleceği ve bacağındaki yaralanma nedeniyle ameliyata alınacağı bildirildi.

MENAJERİ KONUŞTU

Sezer Öztürk'ün menajeri Özkan Doğan, olay hakkında HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Basında yer alan haberlerde tercüme hatası olduğunu belirten ''Olay barda gerçekleşmedi. Masa tenisi, langırt gibi sporların yapıldığı bir lokalde Sezer, Sezer'in halasının oğlu, amcasının oğlu ve kardeşi lokale birşeyler içmeye gidince bir adam geliyor ve Sezer'in halasının oğlunu karnından bıçaklıyor. Sezer, 'Ne oluyor?' derken kolundan ve bacağından bıçaklanıyor. Sezer'in hiçbir suçu yok. Kesinlikle bar kavgası veya disko kavgası değil.''dedi.

Sezer Öztürk'ün futbol hayatının tehlikede olup olmadığı ile ilgili sorumuzu yanıtlayan Özkan Doğan; ''Yarın belli olacak. Yarın bacağından ameliyat olacak. Herşey Beşiktaş Kulübü'nün kontrolünde, şuan Beşiktaş Kulübü Sezer'e destek veriyor. Sezer'in suçu günahı yok.'' dedi

Kaynak: Haber7 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.